Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit akar ez a pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akar ez a pasi?

Figyelt kérdés
Csak táncon találkozunk és nagyon ritkán kér fel akkor is feltűnő módon: hátulról elkapja a kezem v meghajol előttem. Az utóbbi időben viszont soha. Egy bulin találkoztunk ott csak köszönt de rengeteget nézett és a barátnőm megkérdezte ha hazatud minket vinni de nem tudott mert csak 1 hely volt nála. A barátnőm felkérte táncolni és engem nem ami szinten szerintem gyökeréét volt pláne h direkt előttem táncolt. A buli után órán odajött mivel most a fiúk mindenkivel táncoltak és megkérdezte h kivel mentem haza minden ok volt mintha aggódna. Sokáig hallgatott utána próbált úgymond beszelni mert kínos volt neki a csend elhibáztam és magára vette h ő rontotta el vagy ha volt egy összesimulás mélyen a szemembe nézett és azt mondja reméli nem húzza a hajam na furcsa volt. Eleinte sokat beszeltem a sráccal de amióta feltételezem csaja van aki a buliba is volt én is távolságtartobb vagyok vele eleve nem szeretem h eltávolodott tőlem és soha nem jön velem táncolni pedig nagyon jól összeillünk. Most szerintetek miért viselkedik ilyen furán? A fiú valszeg tudja h bejön nekem de akkkor nem értem miért játszmázik h néz odajön s aztán hirtelen a melettem levőhöz szól és nem kér fel soha. Mi lehet az oka? 21L 22F
2021. aug. 7. 23:02
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Halovány lövésünk sincs... leírtál egy csomó dolgot aminek ezernyi oka lehet. Azt le lehet venni hogy te nagyon is akarnál valamit a pasitól, de hogy a fentiek mire utalnak azt senki ki nem találja. Benne van a pakliban hogy szimplán csak flörtölget, legyezgeti a hiúságát hogy akár meg is tudna dönteni, de most van neki "jobb" és addig max. tartalékban tart.
2021. aug. 7. 23:14
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Szórakozik veled komolyabb szándékok nélkül.
2021. aug. 7. 23:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A kerdes alapjan inkabb te jatszmazol :D mar amit fel tudtam dolgozni belole. Ha nem irod oda a korod olyan 14nek tippeltem volna, no offense de ilyen gondolatok kamaszkor elejen jatszodnak le az emberben. O meg nem biztos hogy tud vagy akar ezzel mit kezdeni. Vagy csak o is olyan mint te aztan vartok hogy a masik majd tesz egy konkret lepest de kozben meg egyikotok se meri megtenni :D eleg tipikus.. Az ember nem akarja gaznak erezni magat es alapbol fel a visszautasitastol vagy hogy mivan ha felreertette az egeszet... De ezek bullshitek, szedd ossze magad aztan kezdemenyezz ha akarsz valamit, ha meg nem akkor engedd el magadban a sztorit. Felesleges kattogni. 28/F
2021. aug. 7. 23:29
 4/4 anonim ***** válasza:
59%
Rossz a kategória, na nyomás a tini kategóriába.
2021. aug. 8. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!