Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Benne lennetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benne lennetek egy olyan kapcsolathan ami annyi ,hogy munka utan egybol vele vagytok ameddig ujra el nem mentek dolgozni?

Figyelt kérdés

Ma elgondolkoztam ezen.....

Van egy kozeli ismerosom es ilyen kapcsolatban van. 12 orazik, este 6 kor amikor vegez,megy a lanyert egyutt aludnak utana megy dolgozni aztan a piheno napjan is vele van, es kb csak akkor vannak kulon amikor a fiu dolgozik. Ha valamit megis szeretne a lany nelkul csinalni hazudgalnie kell hogy dolgozik vagy valami. A lany semmit nem csinal, annyi az elete hogy varja hogy a fiu menjen erte es vigye magahoz.

Szerintetek ez normalis?

2021. aug. 7. 12:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem túlzás kicsit az a “nem csinál semmit a csaj”? Ha munkanélküli, vagy gyesen van, akkor elhiszem. Ha egyetemista, akkor ez csak átmeneti nála, 3 hetük van ezt így kiélvezni. Nem mindegy, milyen kontextusban “nem csinál semmit” azért…
2021. aug. 7. 12:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen ennyi az élete. Nem hiszem ,hogy belelátsz a mindennapjaiba.
2021. aug. 7. 12:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagy màkja van a srácnak ezzel a csajjal. Együtt lennél valakivel, akit csak akkor látsz,amikor halál fáradt az aznapi/heti melótól és nem tudsz vele csinálni semmit?
2021. aug. 7. 12:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekik ez jó, téged miért zavar?
2021. aug. 7. 12:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi a probléma. Másoknál is így van, akik együtt élnek. Munka után találkoznak és akkor töltik együtt az idejüket, progamoznak, amikor szabin vannak. Az meg hogy a csaj "nem csinál semmit egész nap" elég relatív kijelentés. Gondolom tanuló még. Ha meg munkanélküli és tényleg egész nap csak fetreng, egyéni probléma. Ha majd az ismerősödet zavarni fogja, majd szakítanak.
2021. aug. 7. 12:24
 6/9 A kérdező kommentje:

Ismerem a fiut nagyon joban vagyunk es elgondolkoztam ezen

Tudtam hogy ilyen valasz is lesz h mi kozom van hozza, ismerem a fiut es erdekel hogy csak szerintem nem normalis e ez vagy masok szerint sem .

2021. aug. 7. 12:25
 7/9 anonim ***** válasza:
82%
De mit takar hogy nem csinál semmit a csaj?
2021. aug. 7. 12:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg miért kell hazudnia az ismerősnek hogy dolgozik? Miért nem mondja meg a csajnak hogy most más dolga van és kész? Ismerősöd sem egy egyenes ember és lehet rákapatta erre az életmódra a csajt. Innentől ismerősöd keze is jócskán benne van ebben a kialakult rendszerben.
2021. aug. 7. 12:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Kinézted magadnak a pasit és zavar, hogy látszólag egy jól működő párkapcsolatban él, vagy mi a problémád ezzel?
2021. aug. 7. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!