Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van benne valami hogy melyik jegy melyikkel illik össze?
Persze van kivétel ebben is,de átlagban igaz ez,hogy például a szűz jegy összeillik a bakkal vagy a bikával?
Tudom kicsit furi kérdés...de kiváncsi vagyok :)
14/L
ha erre alapozod hogy kivel szeretnél összejönni akkor felejtsd el, ha szereted ne ezalapján dönts
amúgy mivel nem szeretem ezt a horoszkópos témát, énszerintem ebben nincs semmi kapcsolat..
Én nem hiszek ebben.
Alapvetően azért,mert nővérem és az én horoszkópom is bika.Sok mindent olvastunk a bikákról és ez alapján hasonlítanunk kellene egymásra de valójában egyáltalán nem hasonlítunk,max. külsőleg.Ő renyhe,lusta,nem segít,nem érdekli,hogy hogy néz ki a lakás,flegma,makacs... Míg én nem bírom elviselni a kupit,ha valami nincs rendben,rendet rakok,sokat segítek itthon,bár kicsit önfejű vagyok és néha csúnyán beszélek.
Ezt a szüleim is belátják,mármint,hogy mennyire nem hasonlítunk.
Ezzel arra akartam rávilágítani,hogy két azonos horoszkópú ember között is rengeteg különbség lehet.
Tehát én nem hiszek ebben.
15/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!