Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor nekünk mikor van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor nekünk mikor van az évfordulónk?? Help…

Figyelt kérdés

2020. augusztus 13.-án ismertük meg egymást online, azóta mindennap beszélünk.

2021. június 17.-én találkoztunk először, első csók is akkor volt.

Már tali előtt is úgy álltunk egymáshoz, mintha együtt lennénk, meg már azelőtt éreztünk egymás iránt stb…

Most alapból onnan kéne számítani, amikor először találkoztunk gondolom én, tehát az június 17 lenne, viszont így meg olyan, mintha kidobnánk egy évet a kukába.

Szóval, szerintetek mikor lesz az évfordulónk?

19L

2021. aug. 3. 16:45
A kérdező szavazást indított:
Augusztus 13.-án
Június 17.-én
31 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Egyébként nem teljesen mindegy? 🤷‍♂️
2021. aug. 3. 16:51
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Mire vártatok ilyen sokáig?
2021. aug. 3. 16:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nektek kell megbeszélni, csak rajtatok múlik.
2021. aug. 3. 17:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kiválasztanék a kettõ között egy dátumot, kb. amikortól úgy éreztétek hogy már együtt vagytok
2021. aug. 3. 17:15
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
Tekintve, hogy kb. két hete láttátok egymást először , nagyon korai évfordulóról beszélni.
2021. aug. 3. 17:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikorra kijelölitek. Szerinted a manapság ünnepelt "évfordulók" mind aznap történtek? Karácsony, augusztus 20, Újév mindegyik olyan, hogy az emberiség jelölte ki őket.
2021. aug. 3. 17:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tök mindegy? Mi sem tudjuk, pont hasonló okok miatt, hátaztán. A mostani, 5.-et pl simán elfeljtettük 2-3 héttel :D
2021. aug. 4. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!