Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz arról, ha olyan emberre néznek fel, aki nőket bántalmazott?
Dr. Dre-ről van szó.
A 80-as években tagja volt az NWA-nak, amely az első gengszter rap együttes volt. Első albumuk, a Straight outta compton a mai napig meghatározó a zene történelemben. Miután a zenekar szétesett, Dr. Dre szólóba kezdett, ahol szintén sikeres lett. Majd producerként is megállta a helyét, ő fedezte fel például Eminem-et is. Aztán üzletember is lett, a fejhallgató márkáját az Apple 3 milliárd dollárért vette meg.
Dr. Dre nagyon magasra juttott, én felnézek rá, viszont nőket is bántalmazott.
Mi a helyes viszonyulás hozzá?
"Nekem is van olyan enekes, akire a karrierje miatt felnezek, viszont a politikai nezeteivel nem ertek egyet. El lehet kuloniteni ezeket a dolgokat."
Na nekem ez soha nem ment. Soha nem értettem, pl. náci homofób emberek hogy szerethetik mondjuk Seth MacFarlane sorijait.
Én értem 11es, tökre szeretem a Kárpátiát, de közöm sincs semmi nemzeti érzelemhez vagy jobboldalhoz.. Továbbá szeretem a reggaet, és elítélem a marihuánafogyasztást még cbd olajban is, nemhogy szívva. De azért szívesen éneklem, hogy milyen jó szívni, mert magával ragad a hangulat. Sajnos a náci ritmusos vonulókat is szeretem, illetve az its ok to be gay nagyon sokszor beugrik, pedig közöm sincs a melegekhez, mondjuk velük bajom sincs, de szívesen éneklem, hogy játszadozzunk a fiúcskákkal, vagy pl ladygagánál is ha szexről szól egy szám, mondjuk a pörögni akarok rajtad, elkap a hangulat, de igazából nem akarok pörögni senki farkán:)
Elkapja az embert a hangulat, ha jó a zene vagy a film, de még öltözködésre is van ilyen nálam, persze nem mindig, de sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!