Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig lehet elmenni 15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet elmenni 15 évesen? Simogatás, csók, stb.

Figyelt kérdés

szóval lány vagyok és van egy barátnőm,akit szeretek és megőrülök érte és egyszerűen még senki iránt sem éreztem így mint iránta.boldog vagyok vele és jól érzem magam.kb 2 hete jöttünk össze és most jöttem haza az egy hetes nyaralásból.iszonyatosan hiányzott azalatt az 1 hét alatt...és holnap találkozom vele.azt szeretném kérdezni hogy 15évesen 2 lány meddig mehet el?csók,simogatás stb.

és ha lehet nem kérnék bunkó válaszokat mert egyáltalán nem divatból csináljuk..köszönöm

2010. aug. 28. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
elmehettek a világ végére is akár
2010. aug. 28. 19:17
 2/7 anonim ***** válasza:
lezbi vagy?
2010. aug. 28. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:
de lennék a helyedbe :$
2010. aug. 28. 19:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Csók, simogatás, akár ujjazás. Bármi, csak ne bánjátok meg.
2010. aug. 28. 19:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Hallod, olyan szépen leírtad, h belegondoltam, h két 15éves lány egymásnak esik, és újazzák egymást. Istenem, tényleg bekönnyeztem :$

19/F

Am csók , újazás ahogy mondtad.

2010. aug. 28. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:

19?27nek igaza van:) nyugodtan addig amddig csak akartok csak nem bánjátok meg meg mindketten akarjátok.

De irigyellek:D engem nagyon izgat ez a lezbi téma ésúgy megnéznék egyet ékőben sőtt be is szálnék:D egyébként fiú vagyok:D

2010. aug. 28. 19:35
 7/7 A kérdező kommentje:

én vagyok a világ legboldogabb embere:)))

ma csak moziban voltunk meg sétáltunk de holnapután kedden a szülei este vacsorázi mennek és addig áthívott magához:)ki tudja lehet hogy csinálunk majd pár dolgot...sőt:)

annyira de annyira várom már!!!!:)

2010. aug. 29. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!