Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél a helyemben.?
Két kislányunk halála után párom olyan szinten az alkohol rabjává vált, hogy el lopta a pénzt amit sírkőre raktam félre (ő tudta, hogy arra van elrakva, mert szóltam neki).
Miközben én friss császárral voltam itthon, ő az egyik barátnőmnek hitt egyeddel találkozgatott a hátam mögött.
Végül sikerült ezt megbeszélnem vele, azóta nem iszik és nem találkozott azzal a lánnyal. Nem tudom, hogy volt e köztük valami vagy sem.
Viszont egy megérzésemre hallgatva ma át néztem a telefonját és ott azt láttam, hogy beszélget más nőkkel.
Már nem akarom vele folytatni, de ő ezt nem érti meg. Túl reagálom ezt a dolgot?
Nehéz dolgokon mentetek keresztül ketten.
Próbálj meg mégegyszer leülni vele, és tisztázni a szabályokat, elveket. Előtte szedd össze magadban, hogy mit szeretnél átbeszélni.
Ha a megbeszélés után se történik változás, akkor sajnálatos, de nem tud a párosotok tovább együtt kitartani, ezért bölcsebb szétmennetek.
Szerintem ez az aranyközépút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!