Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11. nem jön be ez az alpári szurkálódás.
Sosem voltam rászorulva sem hegesztésre (én felnőtt nő vagyok, nekem nem ciki kimondani, hogy szex, szeretkezés- de az oviban biztos más már a szleng :), sem az italos presszós randikra.
Ha te édesanyádtól ezt a példát láttad és ilyen közegbe szocializálódtál, az sajnálatos, de a világ nem ott ér véget.
Nem tudom, miért gondolod értékteremtőnek azt, hogy ilyen suttyó stílusban megnyilvánulsz rólam ismeretlenül, de egészségedre. Tiszteltetem ezúton is drága édesanyád áldozatos nevelő munkáját, amivel ezt a cizellált, értelmes, intelligens stílusodat kicsiholta belőled :D
#14: tehát felétek csak az öreg nők tudnak összeszedetten fogalmazni? Hm, érdekes.
"Ilyen régi stílusban csak a nagymamám beszél aki vezért igazgató volt.."
Az enyém meg a római pápa.
:) a tanult szóhasználat nem régi stílus. A cinizmust meg aki nem érti, valóban nem tanult ember... de hagyjuk is.
Igazad van, kicsit 40 feletti nő vagyok, jó beosztásban.
Amikor azonban az ilyen “tiszteltetem édesanyádat...” kezdetűekkel replikázok a suttyó inceleknek, akkor hidd el, nem a boomerség vezet, mert tudok én trendykee-fancykee is lenni- de valaminek a hiányára ezer módon fel lehet hívni a figyelmet.
Nekem nem muszáj lemennem a válaszommal azzal az alpári szintre, amit itt egy kötekedő ismeretlen megenged magának.
Hidd el, nem okozna szellemi erőfeszítést a “tiszteltetem édesanyádat” helyett megkèrdezni, hogy “anyád tanított tán reszelni bebaszcsizva a kocsmapulton?” :D
De nekem van legalább választási lehetőségem szókincsben és stílusban is....
Kedves utolsó válaszoló, a 6., 9., 13., 16. választ írtam én.
Szándékom szerint normális, kultúrált stílusban.
Az, hogy valaki személyesen nekem támad, hogy “9-es azért téged is hegesztettek valami kocsmarandin” vagy efféle- hát engedd meg nekem, hogy ezt igenis személyeskedő, sértő, legalja szintnek érezzem és joggal legyek felháborodva a minősítésen és a trágárságon.
Nekem ez a vélemény igenis megalázó.
Tudom, itt mindenkinek mindenhez joga van: sértegetni, trágárkodni, személyeskedni. Az én jogom meg az, hogy kifejezzem a lesújtó véleményem egy olyan felnőtt emberről, akinek csak ennyi telik/ pedig hozzá nem szólt senki.
Nem vagyok abban biztos, hogy nekem szánta-e valóban a fröcsögését, nyilván a lelki békém sem szenvedett csorbát.
De ha ennyire sztároljuk a gusztustalanságot, szándékosan bántó stílust, mert neki jàr és jogos- azon vajon akkor sem háborodnál fel, ha történetesen a te szeretteidet érte volna?
Ez szerintem higgadt érvelés volt a megalázó stílus ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!