Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakivel együtt vagyok mindig valahogy megunom az egeszet 1-2-3 hónap múlva. Miért van ez?
Figyelt kérdés
2021. júl. 31. 01:25
1/17 anonim 

válasza:

Mars, Vénusz az Ikrekben, vagy a Nyilasban.
3/17 anonim 

válasza:

Együttjárás, vagy együttélés?
Melyikről lenne szó?
Ui: milyen nemű vagy kérdező és hány éves?
5/17 anonim 

válasza:

Kérdés alapján nő lehetsz
az a bajod, hogy nő vagy
6/17 anonim 

válasza:

lehet te nem az igazit várod, hanem belemész minden kapcsolatba aki már rád néz vagy leszólít, igaz nem illetek össze de te akkor is belemész hogy ne legyél magányos, és ezért van az hogy megunod.
7/17 anonim 

válasza:

Ugyanez voltam,míg meg nem értem agyilag. Utána s.ggfejekkel jöttem össze,az már más dolog.
Kb.27 voltam,mire megértem egy komoly kapcsolatra.
Nő vagyok.
8/17 anonim 

válasza:

Ahogy a 7-es irja.
Az a 18 nagyon szep, lehet legalisan cigini meg alkoholt venni, meno dolog.
De igazan beerni ferfi is no is (ez a nok ernek hamarabb dolog mar nagyon regi, es hulyeseg) nagyjabol 25 - 30 ev korul fog.
9/17 anonim 

válasza:

8
Azért szoktam hangosan felröhögni,amikor érett 13-15 évesekről beszélnek.. :D
Anno én is annak gondoltam magam. :)
10/17 anonim 

válasza:

Azért mert nem vagy szerelmes. Csak ma már divat tiniként folyton valaki nyakán lógni. Mert az menci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!