Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy bántalmazó kapcsolat után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy bántalmazó kapcsolat után mennyi a "gyógyulási" idő?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, némi nárcisztikus beütéssel rendelkezik a b volt párom. Rengeteget bántott érzelmileg s verbálisan. Fizikailag nem. Viszont olyan jól sikerült elültetni a lelkemben a gonoszságát, hogy nem bírok kikeveredni belőle. Pl nem tudom elhinni, hogy valaki azért beszélget velem, mert érdekes vagyok neki. Sokkal inkább az cseng a fülemben, amit hallgattam, hogy velem csakis érdekből lehet barátkozni.
2021. júl. 30. 07:14
 1/2 anonim ***** válasza:
84%
Ez teljesen egyéni. Nekem kb 1 év volt felállni belőle (pszichiáter segítségével dolgoztam fel a történteket), egy barátnőmnek 5 év után sem sikerült.
2021. júl. 30. 07:30
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én 5 évig éltem ilyen kapcsolatban. Akkor lett vége, mikor a fizikai bántasig eljutott.

Ennek 7 éve.

Azóta van egy férjem, fiam, várom a lányunkat.

A mai napig nem tettem teljesen túl magam rajta.

(Hozzáteszem nekem a gyerekkorom is ilyen volt. Nevelőapám is full ez a kategória)

2021. júl. 30. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!