Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normálos, hogy 22 évesen volt az első erotikus álmom?
Ezt előbb is írhattad volna kérdező.Te csak álmokról írtál fent,testi tünet nélkül.Ne keverjük össze a szezont a fazonnal.Neked magömlésed volt,ami akkor szokott bekövetkezni,mikor egy férfi már jó ideje,nem üríti a zacsit.A test kidobja magától.
Pollúció: Éjszakai, kéjes álmok kíséretében bekövetkező magömlés, mely akarattól függetlenül történik.
lefekvés előt kiráztam .
most így jobb?
Neked biztos jobb hogy kiráztad :D :D
Komolyra fordítva a szót, az éjszakai magömlés mint a korábbi válaszoló leírta "akkor szokott bekövetkezni" DE ettől még bekövetkezhet úgy is ha ürítesz alvás előtt... Csak nagyon kicsi az esélye... Látod , annyira kicsi, hogy neked 10 évente 1x fordul elő a jelek szerint. Nekem meg még olyan gyakran sem... Legalábbis én sem emlékszek rá, hogy ilyen példa lett volna az elmúlt 11 évemben... De szerintem a kérdés már megdöglött egy ideje, az egészségedhez semmi köze a dolognak, természetes hogy megtörtént, semmi különös nincs benne hogy eddig meg nem történt, szal szerintem spongyát az ügyre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!