Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normálos, hogy 22 évesen volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normálos, hogy 22 évesen volt az első erotikus álmom?

Figyelt kérdés
hozzáteszem még szűz vagyok és férfi
2010. aug. 28. 09:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, veled egyidős fiúként saját tapasztalat alapján, hogy ha nappal jól karbantartod a műszert, akkor éjjel nincs ragacsos álom. Velem csak akkor szokott előfordulni, hogy ellövöm a tárat álmomban, ha legalább 5-7 napig valamiért nem tudok rejszolni. Tehát sztem azzal konkrétan semmi gáz hogy most volt az első nedves álmod, HA nappal rendszeresen fogalkozol a szerszámmal...
2010. aug. 28. 19:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Ezt előbb is írhattad volna kérdező.Te csak álmokról írtál fent,testi tünet nélkül.Ne keverjük össze a szezont a fazonnal.Neked magömlésed volt,ami akkor szokott bekövetkezni,mikor egy férfi már jó ideje,nem üríti a zacsit.A test kidobja magától.

Pollúció: Éjszakai, kéjes álmok kíséretében bekövetkező magömlés, mely akarattól függetlenül történik.

2010. aug. 28. 23:03
 13/14 A kérdező kommentje:

lefekvés előt kiráztam .

most így jobb?

2010. aug. 29. 08:50
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Neked biztos jobb hogy kiráztad :D :D

Komolyra fordítva a szót, az éjszakai magömlés mint a korábbi válaszoló leírta "akkor szokott bekövetkezni" DE ettől még bekövetkezhet úgy is ha ürítesz alvás előtt... Csak nagyon kicsi az esélye... Látod , annyira kicsi, hogy neked 10 évente 1x fordul elő a jelek szerint. Nekem meg még olyan gyakran sem... Legalábbis én sem emlékszek rá, hogy ilyen példa lett volna az elmúlt 11 évemben... De szerintem a kérdés már megdöglött egy ideje, az egészségedhez semmi köze a dolognak, természetes hogy megtörtént, semmi különös nincs benne hogy eddig meg nem történt, szal szerintem spongyát az ügyre :)

2010. aug. 29. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!