Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogom van megkérni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogom van megkérni a párom, hogy a gyerekei szobájából tegye el a volt feleségével való képeket?

Figyelt kérdés
Engem zavar mindig együtt látni őket
2021. júl. 22. 12:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
71%
Figyu, ha nem tetszik, akkor nyitva az ajtó. Pá!
2021. júl. 22. 13:28
 12/24 anonim ***** válasza:
92%
Jóisten. Amikor együtt éltem kamaszkoromban anyámmal és a párjával ki volt ragasztva a falamra anyámék esküvői fotói. A nevelőapám soha, de soha egy rossz szót nem szólt emiatt, pedig látta azokat a fotókat. Szerintem fel sem merült benne. Mondjuk ez egyértelmű, mert egy normális értékrenddel és magabiztossággal rendelkező férfi volt, nem hüledezett egy húsz éves fotó látványától. A probléma benned van, hogy egy x éves fotótól rosszul vagy, ezen kellene dolgoznod ahelyett, hogy megakarod mondani, a gyerekek tegyék el az ANYJUKRÓL a fotókat.
2021. júl. 22. 13:38
 13/24 anonim ***** válasza:
79%
Jogod van azt kérni amit csak akarsz, de a párodnak is joga van ám felismerni, hogy mennyire undorító vagy és kivágni az életéből. Egyáltalán hogy juthatott ez eszedbe, fúj.
2021. júl. 22. 14:16
 14/24 anonim ***** válasza:
15%
Van olyan hely, ahol ilyenkor az új szülő azzal kezd, hogy megöli, vagy legalább kiűzi a régi gyerekeket.
2021. júl. 22. 14:37
 15/24 moozygoo ***** válasza:
100%
Szerintem nem szabad elvenni a gyerektől az anyját.
2021. júl. 22. 19:11
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekei szobájában van a volt feleségéről kép? Ahhoz semmi közöd, nem a pasid szobájában van, hanem a gyerekei szobájában. Szegény gyerekeket hagyd békén az anyukájuk képével, pláne, ha megboldogult az illető.
2021. júl. 22. 19:32
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne piszkáld ezzel. Ne menj be abba a szobába és kész. Elhiszem, hogy zavar, de az a gyerekek szobája, ő meg az anyjuk. Ezért nem szabad gyerekes pasival kezdeni, mert a gyerekkel vele jár az anyja, és ezt nehéz elviselni.
2021. júl. 22. 19:52
 18/24 anonim ***** válasza:
36%

Engem is zavarna (talán). Meghalt a felesége vagy elváltak?

Ti együtt éltek?

Mindenképpen be kell menned abba a szobába?

Barátnőm egy özvegy férfivel jött össze, egy ideig ott voltak a közös képek a volt feleségről. Aztán leszedték és egy albumba tették a képeket.

2021. júl. 22. 20:09
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
#18: de itt kisgyerekes apuka van. Szerinted normális dolog megmondani a gyerekeknek, hogy rejtsék el az anyukájuk fotóját, mert új nő egy hisztis pitsa?
2021. júl. 22. 20:24
 20/24 anonim ***** válasza:
21%

A barátnőm párja (most már férje) is kisgyerekes apuka (is) volt. (Négy gyereke van.)

Nem kell ennyire lehülyézni a Kérdezőt. Neki is jogában áll úgy érezni, ahogy érez. Ő is ember, tudjátok. És van, aki féltékeny típus.

2021. júl. 22. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!