Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talált már itt párt valaki magának. ?
Figyelt kérdés
Mindkét nem tapasztalata jöhet.2021. júl. 21. 18:47
2/10 anonim válasza:
Egyszer azt hittem hogy megtaláltam álmaim nőjét. De óriási mellényúlás volt.
3/10 anonim válasza:
2: Én is.
Aztán átvert. Nem egyszer, sokszor.
Végül úgy váltak el az útjaink, hogy ő elkezd pszichológushoz járni. Teszem hozzá, szüksége is van rá.
4/10 anonim válasza:
2-es vagyok.
Nálunk más volt a helyzet. Volt hazugság, de nem kellett pszichológushoz mennie. Könnyen túl volt rajtam.
5/10 anonim válasza:
Igen, elsőre piszoknagy mellényúlás volt, megcsalt, játszott velem, fél év alatt vagy 10x akart dobni. Sajnos ő volt a legelső, ezt bánom, de legalább már tudom hogy milyen embert biztosan nem szeretnék, biztosan valami pszichológiai eset lehetett. A második az most is tart, tiszta szívű, őszinte, megbízható lány, meglátjuk mit hoz a jövő.
6/10 anonim válasza:
Egy éjszakára igen. Szexkapcsolatnak indult, aztán csak egy alkalom lett belőle.
8/10 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadnak, ne itt keress!
10/10 anonim válasza:
Ismerkedj személyesen. Lépj be olyan csoportokba, amit te is kedvelsz, érdeklődési körödön belul. Nagyobb eselyed van ott értelmes embert találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!