Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent, ha egy férfi ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha egy férfi ezt mondja vagy így viselkedik?

Figyelt kérdés
Levelezésben voltam egy férfival (nem tinédzser), akivel nagyon vonzódtunk egymáshoz. Mellette azonban elég bátortalan, hamar zavarba jön, egyenesen szótlanná válik körülöttem. De még így is szimpatikus. Amikor legutóbb találkoztunk, rossz volt az időzítés. Néhány hónapja ismét beszédbe keveredtünk, aztán eltűnt, majd pár hónapja megint írt. Sajnálja, hogy eddig nem írt, és nemsokára jelentkezik, mert mondandója van. Azt mondtam, rendben. Azóta semmi. A múltkor ráírtam, hogy mikor beszélünk. Szintén semmi. Nem hiszem, hogy ez szórakozás a részéről, mert nem olyan típus, de nem értem. Mi ilyenkor a teendő?
2021. júl. 20. 19:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ritka az ilyesmi 🙂

De valahogy csak kellett hogy kommunikàljatok eddig

Próbáld meg kicsit alkohollal oldani

2021. júl. 20. 20:44
 12/18 anonim ***** válasza:
ez egy antiszoc a legrosszabb értelemben és nyomi is.. mit akarsz tőle?
2021. júl. 20. 22:24
 13/18 A kérdező kommentje:
Az alkohollal nem fog működni. Ritkán találkozunk személyesen, ezért volt a levelezéspróbálkozás. Ha találkozunk, azért elindul a beszélgetés, össze tudja magát szedni. Csak nagyon zavarban van.
2021. júl. 20. 22:25
 14/18 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam már, hogy antiszoc. De nem az. Mert különben rengeteg barátja van, és szeretik az emberek. És nem is nyomi, kifejezetten értelmes. De velem nem boldogul sehogy, fogalmam sincs. Mindegy. Talán tényleg jobb hagyni az egészet.
2021. júl. 20. 22:30
 15/18 anonim ***** válasza:
51%
Akkor több időt kellene hagynod neki , és meg kellene nyújtanod a randit, hogy el tudjon lazulni, nem görcsölhet vègig
2021. júl. 20. 22:31
 16/18 A kérdező kommentje:
Ezt szívesen kipróbálnám. De hogy beszéljem rá egy randira, amikor a legutóbbi üzenetemre se válaszolt, amiben beszélgetni hívtam? Rá akartam kérdezni egyértelműen, hogy akkor most hogy állnak a dolgok. De már elbizonytalanodtam, hogy érdemes-e erre még időt áldozni. Kezdek beleunni.
2021. júl. 20. 22:51
 17/18 anonim ***** válasza:

Minden elismerésem a kitartàsod miatt.

Ritka az ilyen.

A fickó valami elvont zseni ?

2021. júl. 20. 22:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy azért van zavarban, mert bejössz neki, csak nagyon nyomulsz és nem győz lekoptatni. De bunkó sem akar lenni. A leírásból látni, hogy eleget kezdeményeztél, nyiss mások felé, akiket érdekelsz.
2021. júl. 21. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!