Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz barátnőt szerezni a mai világban?
Egyáltalán nem nehéz, ha megkeresed a tökeidet a fiókból és nekiállsz csajozni! Nem bonyolult, csak beszélgetni kell a lányokkal, megérteni őket és ami a legfontosabb: férfinek kell lenned! Vagyis olyannak, aki nem sírja el magát mindenen és felnézhet rá a lány.
Egyébként meg nagy számok törvénye. Minél több lánynál próbálkozol, annál könnyebb lesz dugni, mert úgy értelmezem nem feleséget keresel. :)
25F
Beszélgess a lányokkal! Pontosabban beszéltesd őket. A lányok imádnak beszélni, de elvárják, hogy oda is figyelj rá mit mondanak. Ismerkedj meg sok lánnyal, mert egyre természetesebben fogsz viselkedni.
Gondold végig milyen lányt szeretnél és keresd! Neked kell kezdeményezni. Egy intelligens lány nem kezdeményez akkor sem ha tetszel neki (úgy gondolja ha nem vagy elég tökös megismerni nem érdemled meg a sanszot).
25F
Ne csüggedj ha visszautasít egy lány mert legtöbbször ez csak teszt, hogy menyire vagy kitartó( persze most nem arra értem, ha durván elküld és lehord mindennek) csak pl meghívod valamire pl együtt igyatok egy kávét(ismerős a csaj) és nem fogadja el akkor próbálkozzál ismét..ha pedig totál reménytelen akkor is lazán és magabiztosan fogadd el és légy büszke, mert egy férfi nem omlik össze a kudarctól.
Jól szólt az előttem író kolléga...fogadd meg a tanácsait.
27/F
"Egy intelligens lány nem kezdeményez akkor sem ha tetszel neki (úgy gondolja ha nem vagy elég tökös megismerni nem érdemled meg a sanszot). "
Akkor én miért kezdeményezzek nála?Ő sem érdemel meg engem ha nem mer kezdeményezni.
azért mert a csajok a tökös srácokat kedvelik , ha nem mersz egy lánynál kezdeményezni , akkor nem vagy a szemükben elég tökös , hogy velük legyél. megvan az esélyed , ugyanolyan mint nekem , dettóra , csak élni kell a lehetőségekkel .
kell kezdeményezni , de azt csak te tudhatod , hogy egy adott helyzetben hogyan kezddeményezd , meg folytasd a dolgot .
a puding próbája az evés
Komoly kapcsolathoz tényleg próbálkoznod kell több lánnyal és nem megijedni az elutasítástól. Légy férfi minden tekintetben azt szeretik a lányok. ;)
És igaza van egy előző válaszolónak, ne várd meg míg a lány kezdeményez, én egyszer hülye voltam és nagyon szerelmes, lány létemre kezdeményeztem és bukás lett belőle. Én ezért SOHA többet nem fogok kezdeményezni, ha érdeklek valaki legyen annyira FÉRFI hogy merjen kezdeményezni, aki nem mer már is visszasorolandó a kisfiú kategóriába.
00:01
Szóval te sem szereted ha elutasítanak mi?:)
Én is így vagyok:)
Minek csajozni?Akkor inkább nem lesz senkim soha, ha nem képesek ők is ismerkedni.
Kiköltözök egy másik országba ahol nem a pasinak kell kezdeményezni.
Látod ez egy hülye hozzáállás! Az élet küzdelem és szerintem joggal várják el a lányok, hogy harcoljunk értük. Szerintem ez evolúció. A legtutibb hím a befutó. Úgy nem lesz sose komoly barátnőd, ha elvárod, hogy ő kezdeményezzen! A következő az lesz, hogy ő visz kocsival, te hordod a szoknyát és ő megy el sörözni a haverokkal, amíg te otthon aggódsz! :)
Egy percre gondolj bele egy csaj napjába! Ha csinos legalább 20 faszi megy oda hozzá a legbénább szövegekkel, a lánynak pedig olyat fog választani, aki kitűnik a többi közül. Humorával, megjelenésével, magabiztosságával. Neked azt kell elérned, hogy minél több lány válasszon, de a kezdő lépést mindig neked kell megtenned! Olyan mint a sakkban: mindig a világos kezd, és te léphetsz elsőre kettőt!
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!