Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet köztük ?
A férjem tartja a kapcsolatot legalabb 2 évtizede, egy volt gimis társával , megtudtam, hogy szoktak beszámolni egymásnak ki hogy van, stb, és még ki tudja miket
Az a nő többször házasodott, most is házas, de a férje sokat van üzleti úton
Kiderült, hogy a nő elmesélte neki, hogy ő kinek tetszett, ki akarta őt meg a férjem is volt hogy elmesélte mikor veszekedtünk
Mi 2 éve vagyunk együtt, de mostanában tűnt fel a dolog, mert a nő egyre több közös programot akart szervezni , 4 esben, engem is belevonva....
A ferjem rámbízta a dolgokat és azt mondta nem beszel vele többet ha engem zavar . De ez persze nem zár ki semmit.

Semmi. Iskolai nosztalgiázgatás. Nem közös találkozást szerveznének! Nagyon nagy baj van, ha te 20 éves kapcsolatra 2 év után féltékeny vagy.
Ha meg belegondolok, hogy 2 év alatt el is vett, akkor jogos, nem is ismeritek egymást; de akkor miért kellett?

Akármi lehet köztük. Én előítéletes vagyok, nem hiszek a férfi-nő barátságban. De sokan bizonygatják, hogy létezik, lehet, hogy a férjed nem csal.
Negatív, hogy kiadja a problémákat a házasságotokban. Pozitív, hogy felajánlotta, hogy megszakítja vele a kapcsolatot, ha zavar. Már, ha be is tartaná.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!