Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mindenki ezt csinálja vagy mi? ( bőv lent)
Soha nem néztem meg más farkát és soha nem is akartam. És így is tök jól megvagyok.
18/F
1. Nem, a legtöbb pasas nem nézi más pélóját.
2. Használj mondatközi és mondatvégi írásjeleket, valamint mondatkzdő nagybetűket!
3. Ne szégyellj magyarul írni! Fájt volna, ha "csekkolta" helyett azt írtad volna, hogy "nézte"? Ettől nem leszel menőbb, sőt!
4. Felizgatnak a pasik?
F/29
1akkor nem tom hogy én milyen helyekre járok de bizony a legtöbben sutyiba nézelődnek
2ha kézzel irok használok géppel nem fárasztom magam
3mérbaj ha nem csak őshonos magyar szavakat használok hanem jövevény szavakat és idegen eredetűeket is
4 nem én a csajokra bukok
1. Mégis milyen helyekre jársz?
2. Marha nagy fáradtság olykor-olykor egy shiftet, egy vesszőt, vagy egy pontot lenyomni. Nekem midnegy, csak jobb, ha tudod, hogy az összefolyó, tagolatlan szöveg amellett, hogy unintelligensnek hat, sokkal kevesebben fogják elolvasni. Meg hát ez is tünköri egy ember kulturáltságát.
3. Nem baj, csak azért az idegen eredetű szó, jövevényszó és szleng között vannak jól megragadható különbségek. Nem vagyok egy szélsőjobbos nagymagyar, de ne szégyellj már magyarul beszélni!
4. Biztos? Pasikkal nem próbáltad? Honnan tudod, hogy milyen az, ha nem is próbálod ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!