Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mennyire osztja meg a magánéletét a közösségi médiában?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy bizonyos kor után kiírjátok-e, hogy kapcsolatban vagytok-e és kivel, és megosztotok-e közös képet az oldalatokon? Illetve mennyi idő után kerül szóba ilyesmi?
Nekem személy szerint ez jóleső dolog lenne, ha a párommal publikálnánk, hisz büszkén vállalom, hogy ő az a férfi, aki az én kedvesem, viszont ő nem túl aktív közösségi média használó, így nem tudom, hogy hozzam szóba neki. Persze nem arra gondolok, hogy naponta szerelmes idézetekkel kell bombázni a másikat, meg minden közös pillanatról felrakni képeket, de szerintem kedves gesztus, ha úgymond mindenhol felvállalja a két fél egymást.
2021. júl. 18. 18:11
11/14 anonim válasza:
A feleségem nem ismerősöm az fb-én. Ennyire nem osztok meg semmit. MIndenki a maga körében mozog.
12/14 anonim válasza:
Semennyire. 6 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok, egyiküknek sincs kint kapcsolati állapot. A nevemet se írtam át házasságkötés után. Egy fotó van, amin mindketten meg vagyunk jelölve, de nem mi vagyunk rajta, csak egy naplemente (a tesóm tette ki, mikor közösen nyaraltunk).
14/14 anonim válasza:
Semennyire. Egyedülállóak vagyunk igazából eszembe se jutott sokaig mivel soha semmit nem posztolok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!