Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mennyire osztja meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mennyire osztja meg a magánéletét a közösségi médiában?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy bizonyos kor után kiírjátok-e, hogy kapcsolatban vagytok-e és kivel, és megosztotok-e közös képet az oldalatokon? Illetve mennyi idő után kerül szóba ilyesmi?

Nekem személy szerint ez jóleső dolog lenne, ha a párommal publikálnánk, hisz büszkén vállalom, hogy ő az a férfi, aki az én kedvesem, viszont ő nem túl aktív közösségi média használó, így nem tudom, hogy hozzam szóba neki. Persze nem arra gondolok, hogy naponta szerelmes idézetekkel kell bombázni a másikat, meg minden közös pillanatról felrakni képeket, de szerintem kedves gesztus, ha úgymond mindenhol felvállalja a két fél egymást.

2021. júl. 18. 18:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A feleségem nem ismerősöm az fb-én. Ennyire nem osztok meg semmit. MIndenki a maga körében mozog.
2021. júl. 18. 19:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. 6 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok, egyiküknek sincs kint kapcsolati állapot. A nevemet se írtam át házasságkötés után. Egy fotó van, amin mindketten meg vagyunk jelölve, de nem mi vagyunk rajta, csak egy naplemente (a tesóm tette ki, mikor közösen nyaraltunk).
2021. júl. 18. 19:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Semennyire.
2021. júl. 18. 20:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Semennyire. Egyedülállóak vagyunk igazából eszembe se jutott sokaig mivel soha semmit nem posztolok.
2021. júl. 18. 20:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!