Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szemmel férfias kisugárzást egy autó miért növeli?
Néhány nő említette hogy pl. amikor fiatal korukban párjuk eljött értük a kis rozzant 20 éves autóval akkor is elképesztően férfiasnak gondolták ez miatt a férfit.
Ha jól értelmezem itt az autó pénzben mérhető értékének nincs is jelentősége?
Tehát hiába menne oda a férfi egy 3-4 millió forintos Audi elektromos biciklivel, akkor sem érne el azt a hatást.
Akkor mi az a hatás amit a nőkre gyakorol a férfi+autó kombináció?
7
Hát. Pl. lehet rád számitani, ha én autóm mondjuk szervizben vagy ilyesmi. De ha mondjuk nincs autod, nekem meg van, akkor allandoan az enyemmel mennek mennenk minden kozos progira.....rendkivul kiábrándito. Pont annyira, mint mikor a pasi nem él egyedul 30 felett
Nekem pl. baromire nem számít az autó, volt olyan párom, akinek nem volt, nekem sincs, nem érdekel, simán megvagyok nélküle. De attól még sok nőnek igenis imponál. Ált. ezek miatt az okok miatt:
- az azért burkoltan mutatja, hogy ott van vmennyio egzisztencia, még ha egy kicsit lepukkant, régebbi példány is; nem mélyszegény az emberünk, fenn tud tartani egy autót... valószínűleg, ha összejön vele és esetleg összeköltöznek, nem kell azon aggódni havi szinten, hogy kikapcsolják-e az áramot
- azért autót vezetni meg kell tanulni, és az azért vmennyi felelősségérzetet feltételez... jó, nyilván, vannak rossz vezetők, de nem is az szokott az imponáló típus lenni a npk többségének, aki parkolni sem tud meg minden 2. fának nekimegy... aki meg piálva vagánykodik, az meg a hasonló szőkecigány, paraszt, raj nőknek jön be
- hogy egyáltalán odamegy és felajánlja, hogy elviszi magával
- amit írtál példának... sok esetben ezek a "fiatal koromban" sztorik ilyen anno 16-21 éves lánykákról szólnak... azért a korosztályukban kevés olyan srác van, akinek van kocsija és rendszeresen vezet... nyilván egy ilyen srác felnőttebbnek és férfiasabbnak fog tűnni, mint a kortársaik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!