Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mennyire vállalnatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mennyire vállalnatok be egy kapcsolatot olyan nővel aki elvált és gyereke van ?

Figyelt kérdés
2021. júl. 16. 00:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%
Ha nagyon vonzo az anyuka es nem potapat keres a gyerekenek, tehat nem kell foglalkozni vele a ferfinak, akkor szerintem egesz joesellyel talalhat part, de akkor is nyilvan az esetek tobbsegeben csak 2. lesz a gyerek mellett a ferfi, ezt pedig hosszutavon nem hiszem, hogy konnyu elviselni.
2021. júl. 16. 06:27
 12/22 Noren1989 ***** válasza:
81%
Kihagynàm, köszönöm.
2021. júl. 16. 07:08
 13/22 anonim ***** válasza:
59%
A személyiségétől függően semennyire/bármennyire.
2021. júl. 16. 07:13
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy gyereke van és a exe nincs benne semenyire az életébe(láthatásrol lemondot). Abban az esetben igen minden egyéb esetben felejtös. Nincs kedvem a pasi két gyerekét nevelni 3-4 évig hogy utána ujra öszeáljanak a “gyerekek” miatt. Vagy csak simán kidobjon mert nekem nem az ö gyerekei a mindent feluliro legfontosabb dolgok a világon.
2021. júl. 16. 09:19
 15/22 anonim ***** válasza:
43%

Én teljes mértékben!

Kifejezetten tetszenek a gyerekes hölgyek, mármint a felelősségteljes anyukák akik szeretik gondozzák a babát, csupan az apuka csalfa volt..

Szeretetéhes,kedves,türelmes nőkröl beszélünk akiknek csupán egy kis lelki támasz kell a boldogsághoz..

2021. júl. 16. 11:50
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
#15: Ugye tudod, hogy kettőn áll a vásár? A bátyámat öt éven keresztül csalta a felesége, mielőtt kiadta volna az útját. Az a r**anc elhíresztelte a városban, hogy a bátyám verte őt, és el kellett menekülnie a gyerekkel együtt, persze mindenki neki hitt, és a bátyámat azóta mindenki rongy emberként kezeli. A nő meg azóta már a harmadik balek pasit nyúlja le milliókra.
2021. júl. 16. 14:58
 17/22 anonim ***** válasza:
26%

Csak a személyiség számít.

A gyerek plusz pont, mert két ember is kerül az életembe így, sőt az egyiknek megalapozhatom a tudatos életet.

2021. júl. 17. 10:42
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Én bele mentem egy ilyenbe. A nevelt lányomat eltartom, mindet meg kap. Az apja gyerektartás nem fizet, kb évi 2-3 alkalommal látogatja. Ettől függetlenül rendszeresen megkapom tőle, hogy nem vagyok az apja. Ja és ami a legundorítóbb hogy bár nem fizet gyerektartás a lánynak alkalmanként 20-30 ezer zsebpénzt oda nyom neki. Én persze nem teszem ezt meg így úgy hogy mindig isteníti őt. Ha ezt tudom nem megyek bele ilyen szituációba inkább egyedül maradok.
2022. jan. 31. 07:03
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

#18: Pont erre céloztam a #8-as kommentemben: "egy másik férfi gyerekének nem lehetsz az apja, csak kereshetsz rá".

Ismerek olyan csajt, akit a vér szerinti apja molesztált (börtönbe is került miatta), de a lánynak akkor is ő a nagybetűs APU. A nevelőapja meg egy egészen kiváló ember, de őt le se sz**ja.

2022. jan. 31. 09:44
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Szenvedj egyedül nem érdemelsz partnert.
2022. jan. 31. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!