Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire vállalnatok be egy kapcsolatot olyan nővel aki elvált és gyereke van ?
Figyelt kérdés
2021. júl. 16. 00:36
11/22 anonim válasza:
Ha nagyon vonzo az anyuka es nem potapat keres a gyerekenek, tehat nem kell foglalkozni vele a ferfinak, akkor szerintem egesz joesellyel talalhat part, de akkor is nyilvan az esetek tobbsegeben csak 2. lesz a gyerek mellett a ferfi, ezt pedig hosszutavon nem hiszem, hogy konnyu elviselni.
13/22 anonim válasza:
A személyiségétől függően semennyire/bármennyire.
14/22 anonim válasza:
Ha egy gyereke van és a exe nincs benne semenyire az életébe(láthatásrol lemondot). Abban az esetben igen minden egyéb esetben felejtös. Nincs kedvem a pasi két gyerekét nevelni 3-4 évig hogy utána ujra öszeáljanak a “gyerekek” miatt. Vagy csak simán kidobjon mert nekem nem az ö gyerekei a mindent feluliro legfontosabb dolgok a világon.
15/22 anonim válasza:
Én teljes mértékben!
Kifejezetten tetszenek a gyerekes hölgyek, mármint a felelősségteljes anyukák akik szeretik gondozzák a babát, csupan az apuka csalfa volt..
Szeretetéhes,kedves,türelmes nőkröl beszélünk akiknek csupán egy kis lelki támasz kell a boldogsághoz..
16/22 anonim válasza:
#15: Ugye tudod, hogy kettőn áll a vásár? A bátyámat öt éven keresztül csalta a felesége, mielőtt kiadta volna az útját. Az a r**anc elhíresztelte a városban, hogy a bátyám verte őt, és el kellett menekülnie a gyerekkel együtt, persze mindenki neki hitt, és a bátyámat azóta mindenki rongy emberként kezeli. A nő meg azóta már a harmadik balek pasit nyúlja le milliókra.
17/22 anonim válasza:
Csak a személyiség számít.
A gyerek plusz pont, mert két ember is kerül az életembe így, sőt az egyiknek megalapozhatom a tudatos életet.
18/22 anonim válasza:
Én bele mentem egy ilyenbe. A nevelt lányomat eltartom, mindet meg kap. Az apja gyerektartás nem fizet, kb évi 2-3 alkalommal látogatja. Ettől függetlenül rendszeresen megkapom tőle, hogy nem vagyok az apja. Ja és ami a legundorítóbb hogy bár nem fizet gyerektartás a lánynak alkalmanként 20-30 ezer zsebpénzt oda nyom neki. Én persze nem teszem ezt meg így úgy hogy mindig isteníti őt. Ha ezt tudom nem megyek bele ilyen szituációba inkább egyedül maradok.
19/22 anonim válasza:
#18: Pont erre céloztam a #8-as kommentemben: "egy másik férfi gyerekének nem lehetsz az apja, csak kereshetsz rá".
Ismerek olyan csajt, akit a vér szerinti apja molesztált (börtönbe is került miatta), de a lánynak akkor is ő a nagybetűs APU. A nevelőapja meg egy egészen kiváló ember, de őt le se sz**ja.
20/22 anonim válasza:
Szenvedj egyedül nem érdemelsz partnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!