Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves nő vagyok és nagyon tetszik egy 24 esztendős férfi. Mind a ketten szinglik vagyunk. Nagyon szeretném, ha több lenne köztünk. Jól elvagyunk, de nem flörtöl, nem hív randizni. Mit tegyek? Várjak kukán, hátha? Vagy kezdeményezzek én? Érvek lenn.
Egyfelől van az az álláspont, ami szerint a férfi lép, ha akar. Tehát ha láthatóan nem lép, akkor nem akar tőlem semmit. Ebben az esetben mi a francnak kezdeményezzek én? Hisz úgyse lesz semmi...
Másfelől viszont egyre elfogadottabb, hogy a nő hívja el a férfit randizni. Lehet ezt kellene tennem? Még ha el is utasít, legalább nem lenne bennem a "mi lett volna, ha elhívtam volna" érzés.
De nagyon bizonytalan vagyok, mert sajnos szerintem tényleg elhívott volna, ha akarna valamit... Úgyhogy eléggé borítékolható, hogy feleslegesen kezdeményeznem.
De nem értem, miért nem lép. Tényleg mindketten egyedülállóak vagyunk, tényleg jól elvagyunk, nem vagyok ronda se, igazán elhívhatna randizni... Nekem ő nagyon tetszik, és ahogy telik az idő, egyre jobban.
Ne add fel! Messenger és társai esetleg bevethetőek addig is.
Egyébként július 31. szombatra esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!