Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell a legtöbb csajnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell a legtöbb csajnak rib*ncnak lennie?

Figyelt kérdés

Kicsit kezd unalmassá válni az a rengeteg ribanc, akik pl. sokkal idősebb pasikkal "járnak", és azokból, akik annyira felnőttnek képzelik magukat 15-16 évesen. Könyörgöm, hogy lenne már érett is valaki ennyi évesen? Másnak is hasonló a véleménye, mint nekem?

Egy 20 éves lámy

2010. aug. 27. 14:23
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Bocsi akkor... azt hittem, hogy nekem:s Már-már csodálkoztam is.
2010. aug. 27. 14:33
 12/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem unalmas, hogy ennyi undorító csaj van. Fárasztó persze, de jó kiemelkedni a korcs tömegükből. :D
2010. aug. 27. 14:34
 13/21 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok a korosztályuk, de én mondjuk ennyi idősen arra koncentráltam, hogy tanuljak, s vigyem valamire az életben. Az unalmasságot úgy értettem, hogy már-már annyira általános, hogy az szörnyű. Mehet a negatív kritika...
2010. aug. 27. 14:39
 14/21 anonim ***** válasza:
köszönöm
2010. aug. 27. 14:41
 15/21 anonim ***** válasza:
Egyszeru a valasz: 1. A media csinalja. Pl. a klippek, filmek, (Hannah Montana :)))) ), 2. Viszket a *...-uk. Szoval erted. Nekem nem kellene ilyen csaj.(ezt uzenem a ribiknek)
2010. aug. 27. 14:52
 16/21 anonim ***** válasza:

Azért járnak idősebb pasikkal , mivel ők ezzel akarnak kitünni a korosztályukból..

Azzal hogy " hű de menő vagyok , a pasimnak kocsija van " stb...

16/F

2010. aug. 27. 15:09
 17/21 anonim ***** válasza:

egyezik a véleményünk, fantasztikus amiket tapasztalok a suliban:D, de az is biztos h nekem ilyen barátnő aztán nem kéne

18/f

2010. aug. 27. 15:11
 18/21 anonim ***** válasza:

Mert kifizetoto nekik (a testukbol megelnek majd) es van rajuk kereslet (egy-ket dugasra jok).

21F

2010. aug. 27. 15:39
 19/21 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel csak egy gond van. Hogy mondjuk a korombeliek azért nem találnak pasit, mert azok már rég a tinip*csákat ******, ha értitek. Nem hinném azt sem, hogy a huszonévesek mindegyike kb 10 ével idősebb pasira vágyna.
2010. aug. 27. 16:05
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanmár!

Hogy lenne érett valaki 14-15 évesen?

Van néhány ellenpélda az érettségüket illetőnek.

Pl.:hogy tudja elhinni egy 14 éves lány a pasijának,hogy ő még nem eshet teherbe és ezért védekezés nélkül lefekszik vele?

Amúgy miért hangoztatják,hogy ők érettek?Ezzel csak magukat járatják le.Nem lehet rájuk hatni,hiába próbálod elmagyarázni,hogy az egész k*rváskodás nem jó dolog,hogy milyen negatív következményei lehetnek (nemi betegség,terhesség ...) nem fogsz rájuk hatni.Mennek a maguk fejük után.

Szerintem aki igazán érett,az meghallgatja mások véleményét és elgondolkozik rajta.Aki érett arra lehet hatni,meg lehet vele értetni,hogy milyen nagy hülyeséget csinál.

Ők nem érettek,csak beképzelt kis k*rvák.

És nem,nem a féltékenység szólt belőlem,amiért ők megkaphatnak mindent és mindenkit.

Nekem nem kell olyan élet.Nekem nem kell az,hogy minden héten más pasival járjak és hogy 15 évesen azt se tudjam,hogy hány pasi ujjazott már meg.Nem akarok 20 éves koromra egy kiélt r*banc lenni.

15/L

2010. aug. 27. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!