Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan elképzelhetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan elképzelhetetlen hogy jóképű, normális arányos testalaktú huszonéves férfiként itt is próbálkozom ismerkedni? Vagy szerintetek itt csak a csúnya hájas lúzerek léteznek? :D

Figyelt kérdés

2021. júl. 14. 10:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A legjobb fiú haverommal itt ismerkedtem meg. Ma már diplomás, egy nagyon fhasza munkahellyel. Sportos, és jól is néz ki, tehát ezt egyáltalán nem veszem lúzerségnek. Ő is falun lakik, pár kilométer van köztünk. A barátnőjét szintúgy itt ismerte meg, a lány is egy faluban lakik 200km-rel odébb. 2 éve együtt vannak, most tervezik az összeköltözést. A lánnyal is találkoztam már, nagyon szép és értelmes, nemrég fejezte be a sulit :)

Egyáltalán nem lehetetlen itt az ismerkedés, vannak itt is normális emberek. Sok sikert a továbbiakban! :D

2021. júl. 14. 13:15
 12/17 A kérdező kommentje:

11

Végre egy normális ember. :)

2021. júl. 14. 13:18
 13/17 anonim ***** válasza:

Persze, biztos vannak itt normális emberek, hiszen miért ne lennének?! Bár szerintem a fenti példák valószínűleg az ezerből egy eset lehetnek. :)

Nekem csak azért furcsa, mert ez az oldal nem erre hivatott, akkor miért pont itt?

2021. júl. 14. 13:47
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

13, kérdéssel indult az is, válaszoltam rá, és kaptam egy privátot. Ott elkezdtük jobban boncolgatni az adott témát. Mivel elég komplex témákat érintgettünk, és igazából semmi sem szabott gátat, mindenbe belementünk, elkezdtük kielemezni/megvitatni, hasonló kérdéseket linkeltünk egymásnak. És mivel volt, hogy az életünkből hoztunk fel példákat (tapasztalatokat), nekem gyanúsan ismerős volt az a közeg, amiről írt. Ráhibáztam :) és innentől élőben folytattuk a beszélgetést. Kb. 4-5 hónap biztos volt, hogy csak leveleztünk, úgy, hogy nem került szóba semmilyen konkrétum (kinézet, iskola, lakóhely stb...)

Tehát egyáltalán nem a barátkozás/társkeresés volt a célunk, de nem bánom, hogy így alakult. A mai napig Vele tudok a legjobban elbeszélgetni, bármilyen téma is legyen az, anélkül, hogy abból sértődés lenne.

A barátnőjét pedig egy gamer kérdés alatt ismerte meg, ha jól emlékszem.

2021. júl. 14. 14:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Régebben linkeltek, küldtek itt fotót magukról itteni férfiak, ilyen önértékelős kérdésnél például és legtöbbjük jól nézett ki.
2021. júl. 14. 15:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, pasikkal itt nem ismerkedtem. De nőkkel igen. Alakult sima barátság és volt akivel több is. :)) Bár egyszer se konkrétan ismerkedés volt a célom, egyszerűen ez lett belőle.
2021. júl. 14. 15:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Mert anonim oldal és itt éli ki a többség a frusztrációjukat. Életemben ha egyszer tudtam itt normálisan vitatkozni bárkivel is 6 év alatt. Viszont kötöttem itt már életre szóló barátságot🤗

Amúgy vicces, hogy amikor értékelés miatt küldtek nekem képeket egyik sem volt túlysúlyos szóval nem tudom honnan veszik ezeket.

2021. júl. 14. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!