Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért csinálják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinálják ezt a pasik?

Figyelt kérdés

Nőként, zömében inkább társkeresőn belefutok abba, hogyha írom egy srácnak, hogy ne haragudjon de nem az esetem, akkor még feszegeti a témát, hogy beszélgessünk, meg hát abba semmi nincs.

Ilyenkor általában minden esetben írom, hogy társkeresés céljából vagyok fent, nem igazán barátokat keresek, vagy beszélgetőpartnereket.

Vagy megy a megsértődés miatta, vagy pedig továbbra is kérdésekkel bombáz, mintha ismerkedni akarna akkor is, de volt már arra is példa hogy rá 2 napra írt rám, hogy ő nagyon szeretne velem beszélgetni, és szinte könyörgött. Miért csinálják ezt vajon?

2021. júl. 13. 21:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Azt hiszik gyenge vagy lezárni vmit igy azt is hogy akkor fuzheto vagy
2021. júl. 13. 22:24
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, de honnan tudod hogy nem az eseted ha nem ismered őket?
2021. júl. 13. 22:27
 13/21 A kérdező kommentje:

Na ez meg a másik kedvenc kérdésem, ha írom hogy nem az esetem, hogy honnan tudod nem ismersz?

Valamiért ő is kép alapján döntötte el, hogy rám írt, valószínűleg neki is van egy ízlése, elképzelése a külső jegyeket illetően, ha én annyira nem tartom a másikat az esetemnek külsőre, tehát nem vonz, hogy legalább megpróbáljam vele, akkor miért pazaroljam én is az időm?

2021. júl. 13. 22:29
 14/21 anonim ***** válasza:
54%
jah, hogy kinézetre nem az, oké bocs. Mondjuk jogos ha nem olyant választasz aki nem tetszik.
2021. júl. 13. 22:33
 15/21 anonim ***** válasza:
A nők is ezt csinálák. Meg ha megírom nekik, hogy nem jönnek be, írnak egy levelet amiben leírják hogy mennyire megsértettem őket.
2021. júl. 30. 11:35
 16/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez is érthetetlen. Hisz azzal a szándékkal ismerkedik az ember, Hog, hogy vagy bejön a másiknak, vagy nem!
2021. júl. 30. 23:49
 17/21 anonim ***** válasza:
Néhány férfi nem érti a nemet, valószínűleg korábbi tapasztalatok miatt. Vannak olyan nők, akik nem tudják mit akarnak és idővel beadják a derekukat. Ha neked határozott elképzeleseid vannak, szakítsd meg vele a kommunikációt, teljesen korrekt voltál! Ha ezek után megsértődik, nem a te hibád.
2021. júl. 31. 07:08
 18/21 anonim ***** válasza:

Én férfiként sem értem ezt a logikát. Korrekten megmondtad, hogy részedről nem… így mindenki tovább tud lépni. Nem értem, hogy ezek után mit akar még beszélgetni? Én örülnék ha békésen tisztázódik az ilyesmi… mindenki mehet a dolgára.

Női oldalon is vannak ilyenek, én legalábbis tapasztaltam. Hiába adtam olyan választ, amiből egyértelmű a nem… hiába viselkedtem passzívan… akkor sem adta fel. Aztán megunta szerintem. De egy ilyen eset volt. Iszonyú kínos levakarni a másikat… és bosszantó, hogy nem akarja tudomásul venni, ha adott esetben még beszélgetni sincs kedvünk ilyenkor az illetővel, mert még annyira sem szimpatikus.

Szerintem olyat szeretnénk megérteni, amit nem lehet. A másik ilyen kiakasztó dolog, amikor az elutasított fél hisztizik, meg visszavág. Olyankor az ember méginkább nem sajnálja hogy nemet mondott.

2021. júl. 31. 10:22
 19/21 anonim ***** válasza:
Amikor ráirkáltam csajokra és visszautasitott, nem kezdtem el zaklatni, békén hagytam. Viszont egy haverom szerint ha vissza se irnak az a valódi off, és ha visszairnak mégha nemlegesen is, az valójában csak kéretés és akarnak ismerkedni. Ő mindig dumáltatja elutasítás után is a csajokat, és általában beadják a derekukat. Fura nkm ez a női fordított agyműködés...
2021. júl. 31. 10:36
 20/21 anonim ***** válasza:

19!

A barátod rémesen látja a helyzetet, bár nyilván függ is attól, hogy milyen nőkkel ismerkedik.

Egy normális nő ha nem akar valamit egy pasitól akkor azt leírja egyértelműen és ez nem kéretés. Attól tartok, hogy a sok erőszakoló is azt hiszi, hogy a nők csak kéretésből mondják hogy nem...

2021. júl. 31. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!