Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy férfit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy férfit, akit becsapnak, megcsalnak kitart a párja mellett bármi áron? Míg aki becsületes, megértő nő, azt átvágják a palánkon?

Figyelt kérdés
Nekem most van párkapcsolatom, de félek hogy kiábrándulnak belőlem előbb utóbb, mert túl unalmas vagyok, nem léptem félre sosem. Sok esetben a nők szándékos teherbeeséssel érik el, hogy nehogy véletlenül ott hagyják őket. 1 éve vagyok együtt a barátommal, ejtessem teherbe magam?
2021. júl. 12. 17:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem zárd be egy szobába,néha elkapod egy körre,azt jól van így.
2021. júl. 12. 18:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
sokan a terhes nőt is ott hagyják... meg minek életett adni ha nem is szeretnéd, ez olyan mocskos dolog.. mint ha adományoznék és kiposztolnám mindenhova csak azért hogy szeressenek az emberek.
2021. júl. 12. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ess teherbe, aztán terhesen fog megcsalni, és otthagyni a p1csába. Biztos jó lesz egyedül nevelni a gyerekét.
2021. júl. 12. 18:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Valamennyire igaz.
2021. júl. 12. 19:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Jézusom, egészen normálisnak tűnt a kérdés az utolsó mondatig.

Én inkább azt tapasztalom, hogy 30-40 éves pasik ki vannak éhezve egy normális párkapcsolatra, ahol nincs feszkó. De nyilván más körökben mozgunk ezek szerint :D

2021. júl. 12. 19:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert ezek különböző emberek. Ha két olyna jön össze, átverik egymást. Ha két amolyan, akkor halálig tartó boldog szerelem.
2021. júl. 18. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!