Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vállalnátok gyereket olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vállalnátok gyereket olyan férfival, akinek már van kettő az előző házasságából? Lenne lelkiismeret furdalásotok? többi lent

Figyelt kérdés
Mivel nem keres olyan jól a férfi, csak úgy tudnának megélni, ha csökkentve lenne a meglévő gyerekeknek fizetendő tartásdíj. Pl 30-30 helyett csak 20 vagy 25 lenne fizetve, és semmilyen plusz költségbe nem tudnának belefizetni, pl ruha, cipő, iskolai felszerelés. A gyerekek anyja sem keres túl jól, és nincs rokonság sem, aki támogatni tudná.

2021. júl. 9. 13:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyen anyagi helyzetbe van ne csináljon mindenhova gyereket...
2021. júl. 9. 13:21
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem vállalnék mert 1. sajnálnám a már meglévő gyerekeit illetve 2. nem szeretném ha az én gyerekem is nyomorogna.

Ha gyermekvállalást terveznék, akkor azt vagy gyerektelennel vagy olyannal aki keres olyan jól, hogy tartásdíj mellett sem probléma.

Így most, gyermekes elvált anyaként nagyon szívesen ismerkednék gyerekes pasival, de pont azért mert én már nem tervezek még egyet. Amire te készülsz az felelőtlenség és rossz döntés, ne haragudj.

2021. júl. 9. 13:23
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem vállalnék így gyereket senkivel.
2021. júl. 9. 13:25
 14/20 anonim ***** válasza:
71%
Volt egy ismerősöm régen aki egy kétgyerekes pasas házasságát dúlta fel. Elérte hogy elváljanak és nekik is lett közös gyerekük és nem lett ettől kevesebb a pasi fizetnivalója így még azt is kitalálták hogy az egyik gyereket elpereli a fickó hogy 1-1 és akkor senki se fizet senkinek. Testvéreket is képesek lettek volna elszakítani azért hogy nehogy kapjon a volt asszony gyerektartást. (Egyébként óvodáskorú, kis korkülönbséges egynemű gyerekekről van szó.) Szerencsére nem sikerült. Én azóta már semmin se lepődöm meg.
2021. júl. 9. 13:29
 15/20 anonim ***** válasza:
81%

Ilyen ferfival akkor sem vallalnek gyereket, ha elozoek sem lennenek neki. Nem celom, hogy barmilyen szinten nyomorogjak, tudom, tudom, a gyereknek csak szeretet kell, azzal is taplalkozik meg minden, de en sem igy nottem fel, a szeretet MELLE megkaptam minden egyebet is, kicsi koromban nyilvan jatekokat meg minden szart, nagyobb koromban pedig segitseget a szuloktol. (Tanulmanyokban, sajat lakast kaptam, stb.) En is ezt az eletet szeretnem biztositani a gyerekemnek.

(Ja, mielott valaki beszolna, hogy miert a ferfitol varom ezt, tobbet keresek, mint a parom, de akkor is ket ember kell ehhez, mert azert nem millios fizetesem van.)

2021. júl. 9. 14:06
 16/20 anonim ***** válasza:
24%

5!

Nem jonnek ossze ilyennel, pontosan ezert! Egy idegen nő kölykere is menne a penz idő energia!

Meg 30 ezer gyerektartas???? Egy nap alatt ott hagyok ennyit a boltban. Egy csóró ferfival meg eleve nem jonnek ossze

2021. júl. 9. 14:18
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, nem. Már a 30.000 ft is iszonyatosan kevés. Igen, nem tudnám elvenni a meglévő gyerekeitől. És nem akarnék ilyen életet a saját gyerekemnek sem.
2021. júl. 9. 16:19
 18/20 anonim ***** válasza:
64%
Össze sem jönnék gyerekessel, mert nem nevelném másét. Kizárt.
2021. júl. 10. 20:09
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, aki ennyire labilis anyagilag, annak dehogy kell egy HARMADIK gyerek...

Igen, a gyerek pénzkérdés, akármilyen romantikusan állunk a témához. Egyrészt illik biztosítani a jövőjét, másrészt olyan kiadások tudnak felmerülni, ami jó hátterű családok határait is feszegeti időnként. Ne haragudj, de hülye vagy, ha ebbe belemész.

2021. júl. 16. 21:15
 20/20 anonim ***** válasza:
Persze.
2021. júl. 20. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!