Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Palira vett a srác mert naiv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Palira vett a srác mert naiv voltam?

Figyelt kérdés

Sziasztok, van egy srác akivel lefeküttem kétszer is,azòta eltelt egy kis idő, tágabb baráti körböl ismerjük egymást régebb òta , viszont mindig bòkolt nekem , miután megkapta amit akart felszivòdott , a probléma az hogy mindig is voltak érzéseim vele szemben , és amikor tisztázni akartam vele ami kettőnk között törtent aval vágta ki magát hogy van barátnője de azòta is egyedülállò.

Viszont a másik probléma hogy volt egy 3 éves kapcsolatom aminek márfél éve vége van , és nem rég derült ki hogy az exem és a srác rokonok hogy szebb legyen az egész.

Soha senkivel nem fekuttem le a kapcsolatomon kivül ez a srác volt az elso kalandom ugymond,viszont mar régòta meg volt a vonzalom, a problémam az hogy nem tuttam vele megbeszélni ezt az egészett és mai napig en nem merek a szemébe nézni , mikor viszont lát padlògázzal megy el melletem mintha szándékosan kerülne , nem tudom hogyan zárjam le magamban ezt a dolgot ,az érzésekröl iránta már nem is beszélve .

2021. júl. 9. 12:10
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nehéz igen ,viszont soha nem is volt kalandom es nem is lesz mert nem vagyok ennek a hive , es az az egesz hogy nagyon nehezen bizom meg bennük ,de vele nem tudom valahogy más volt mindha ezer éve ismertem volna , megnyiltam előtte ami hiba volt, es szegyellem magam emiatt mert a korülottem lévő haverok ismernek es tugyák mik az elveim , de eleg volt egy hogy ez szétessen és azòta is rágòdom ezen az egész dolgon ...
2021. júl. 9. 13:05
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem a te szégyened. Azon csodálkozom, hogy van pofája még olyan helyen megjelenni, ahol te is ott vagy.
2021. júl. 9. 13:25
 13/21 anonim ***** válasza:
3%
Lehet,hogy meglátta a helyesírásodat...
2021. júl. 10. 04:13
 14/21 A kérdező kommentje:
13/13 vagy lehet roszul gépeltem , de te már csak tudod mivel több mint valòszìnü hogy ez a foglalkozásod.
2021. júl. 10. 13:27
 15/21 anonim ***** válasza:
21%
Rosszul gépeltél, de ennyire?😂 Amúgy látom a lepontozásokból, hogy itt senkinek nincs igénye arra,hogy valaki (minimálisan) helyesen írjon. Mondjuk ez is az igénytelenség egyik foka, szóval...
2021. júl. 10. 13:45
 16/21 anonim ***** válasza:
82%
De, van igényünk rá. Azért lettél lepontozva, mert haszontalan a válaszod, te pedig egy prosztó vagy.
2021. júl. 10. 13:50
 17/21 anonim ***** válasza:
3%
Ja, látom van igény... "tuttam", "mindha", többször egymás után, biztos csak elgépelés.
2021. júl. 11. 08:56
 18/21 A kérdező kommentje:
Kedves "gépelő" feltünési viszketegség van önnél vagy pedig ebben leli örömét , vagy ha irodalom tanár akkor megértem,lehet szolni mert veszek pár òrát helyesirásbol
2021. júl. 11. 21:09
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Ezt a r.bit véditek aki meg csalta a barátját ? :D komolyak vagytok
2021. júl. 12. 06:11
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem csalta meg. 🤔
2021. júl. 12. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!