Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet túllépni azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet túllépni azon, ha minden nap látsz valakit és tetszik, de házas vagy?

Figyelt kérdés
2021. júl. 8. 13:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Úgy hogy kilepsz a hazassagból mert ott vmi nem stimmel.
2021. júl. 8. 13:17
 2/11 anonim ***** válasza:
61%

Azért ne bátorítsunk már mindenkit válásra azért, mert tetszik neki valaki! Ennyi erővel mindenki elválna.

Kérdező, én azt tanácsolom neked, hogy ülj le, vegyél elő egy papírt és kezdj jegyzetelni. Legyen két oldal, az egyikre azt írd, hogy mi történhet és mit veszíthetsz, ha belebonyolódsz egy viszonyba. A másik oldalra pedig azt írd fel, hogy mi történik akkor, ha megálljt parancsolsz a vonzódásodnak. Hidd el, megéri mérlegelni!

2021. júl. 8. 13:24
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

Az nem baj, ha tetszik és vonzódsz hozzá. Ezzel nagyon nem tudsz mit kezdeni, de azzal igen, hogy miképpen viselkedsz.

Ha nagyon nem bírod, akkor válts munkahelyet.

Márha ez egy munkahelyen történik.

Ha a boltos csaj tetszik, akkor meg menj a messzebbi boltba.

Ha a szomszéd tetszik költözz stb stb.

Házas vagy és ez a lényeg.

Nem említetted, hogy férfi vagy-e, de ha esetleg nő, akkor fordítsd meg a nemeket.:D

2021. júl. 8. 13:50
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
#3-as vagyok. Kerüld, legyél visszahúzódó vele, utána ha ez nem megy, akkor csináld az amit írtam.:D
2021. júl. 8. 13:57
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Pároddal foglalkozz, vidd el szép helyekre, randizzatok, ha az idő megengedi. Kedveskedj neki. Változtass a kapcsolatotokon. Ha úgysem érzel iránta már semmit akkor mérlegeld a házasságodat.
2021. júl. 8. 14:19
 6/11 anonim ***** válasza:
77%

Gyk tanácsok:

- válj el

- beszélj vele

2021. júl. 8. 14:25
 7/11 anonim ***** válasza:
40%
Én sem értem miért kell egyből rávágni, hogy válljanak el. Könnyű másnak a f.szát csalánnal verni.
2021. júl. 8. 14:30
 8/11 anonim ***** válasza:
42%

Semmi. Ilyen van.

Vasztottal egy társat, es ez a lenyeg. Ilyenek jonnek mennek,semmi jelentosege nincs. Tetszhet mas. De a szerelmed, a tarsad megvan. Es ez megmarad ilyen szinten, elmulik majd.

2021. júl. 8. 14:46
 9/11 anonim ***** válasza:
55%

Sehogy. Otthon valami nem stimmel, és már nem is fog, vagy soha nem is stimmelt ami most kibukott.

Ha nem ő, majd más fog tetszeni, mindig újabb és újabb. Ezért kell elválni.

2021. júl. 8. 14:50
 10/11 anonim ***** válasza:
50%
Barátkozz össze vele.
2021. júl. 8. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!