Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtörténhet ez, vagy csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtörténhet ez, vagy csak a filmeken van ilyen?

Figyelt kérdés

Újranéztem a Vissza a jövőbe első részét.

Furcsa a családra vetni egy pár pillanatást. A film elején George Mcfly egy lúzer ember, illetve a fiatalkori énje is az, amint Marty múltbeli utazásából kiderül. A felesége sem az a nagyon bátor asszony, sőt kifejezetten régimódinak tűnik. A gyerekekről nem derül ki sokminden, kivéve a legkisebbet, aki a film főhőse.

Mármost, Marty egy bátor tinédzser fiú, aki ki mer állni magáért. De akinek ilyen szülei vannak (főleg ilyen apja, mint George), hol tanulhatott el olyan vagány viselkedési mintákat?

Ez csak film, vagy a valóságban is van ilyen, hogy lúzer apának menő fia van?

2021. júl. 7. 14:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A valóságban is számtalan ilyen család van (én is ismerek több ilyet) és ez két okból lehetséges: a gyerek nem csak a szülei által fejlődik, hanem máshonnan is átvesz viselkedés formákat (például barátoktól, hírességektől, fikciós művekből), valamint a filmből is kiderül, hogy Marty nem nézi jó szemmel az apja meghunyászkodását. Látja, hogy ez a viselkedés hova vezet és ezért se lesz ilyen - tanul más helyzetéből, hogy neki ne kelljen átélnie.
2021. júl. 7. 14:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze és ugyanúgy fordítva is igaz, hogy menő apának tutyi-mutyi fia lesz, mert épp nem örökölte azokat a géneket vagy azt a jó beszélőképességet, ami ahhoz kellene, hogy meggyőző legyen. Illetve simán lehet, hogy az apa extrovertált, míg a fia introvertált lesz épp amiatt, mert nem jó példának vette az apja viselkedését. Oda-vissza igaz a dolog.
2021. júl. 7. 14:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább az érdekes filmmel kapcsolatban, hogy Marty úgy nőtt fel, hogy az apja vesztes. Aztán miután visszatér (ugye az új múltban George kiüti Biffet) az apja már menő. De az ő gyermekkora ugyanaz marad ettől, nem? :D
2021. júl. 7. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Van hát. Apámért döglöttek a nők. Én meg 31 évesen is szűz vagyok.
2021. júl. 7. 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:
A csajozas egy tanulhato skill. Van aki nem veszi a faradtsagot arra, hogy megtanulja.
2021. júl. 7. 17:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy van alapszemélyiség is?
2021. júl. 20. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!