Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszhettem neki, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszhettem neki, vagy csak szórakozott?

Figyelt kérdés

Elöljáróban rólam azt kell tudni, hogy soha nem szólított még le senki, ami nem meglepő, mert elég csúnya vagyok.

Sztori:

Múltkor egyik este a barátnőmet vártam (jó sokáig, mert késett), és odajött hozzám egy srác. Először nem értettem, mit akar, kicsit összevissza beszélt. Valami olyasmi volt a lényeg, hogy figyelt egy ideje, de nem mert odajönni, mert nem csinált még ilyet soha és semmi jó duma nem jutott eszébe, de tetszem neki és szívesen megismerkedne velem. Eléggé pánikba estem, nézegettem körbe, hogy milyen prank aldozata lettem vagy melyik fa mögött bújkálva röhögnek rajtam a haverjai. Aztán végül is azt válaszoltam, hogy mindjárt jön a barátom, és elég bunkón-flegmán küldtem el.

Nagyon helyes srác volt, jól öltözött meg minden, ezért pánikoltam be ennyire és emiatt gondoltam, hogy biztosan csak szórakozik. Kicsit megbántam, hogy nem beszéltem vele legalább pár szót. Mi van, ha tényleg léteznek ilyen elcseszett ízlésű helyes pasik és elszalasztottam életem (valószínűleg első és utolsó) nagy lehetőségét? 😓

Folyamatosan elemezgetem a szitut a fejemben azóta is, de nem tudom, mit gondoljak.

2021. júl. 5. 18:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Odament, elmondta mit akar, mi nem világos? 🙂
2021. júl. 5. 18:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy férfinek általában igen komoly lelki munka kell ahhoz, hogy összeszedje a bátorságot ahhoz, hogy leszólítson egy lányt.

Ha beleolvasol itt a gyakorin társkeresési problémákban, akkor százával jönnek fel az olyan témájú kérdések, hogy "nem merem megszólítani a lányt" meg lányoktól, hogy "kezdeményezzek-e én, mert a srác nem mer megszólítani".

Szóval igen, ha egy srác leszólít, akkor ahhoz nagyon kell, hogy tetsszél neki, mert ezzel nagy visszautasítási kockázatot vállal. És senkinek nem esik jól, ha bunkón kamu indokkal elküldik. A srác ezzel beszopta.

2021. júl. 5. 19:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt elcseszted:D bocs.

De tanulsz belőle és legközelebb nem leszel ilyen.

2021. júl. 5. 19:08
 4/9 Ramos ökle ***** válasza:

Ha te sem tudtad ott helyben, akkor mi innen honnan tudjuk?

Lehet, h tényleg tetszettél neki. Persze értem, h egyből valami vicc jutott eszedbe, mert úgy érzed, h csúnya vagy, de mi történhet még? Max. megviccelnek. De ha nem, akkor meg ott a jó lehetőség. Próbáld lazán venni az ilyesmit, akkor nem sérülsz.

Amúgy vannak olyan srácok, akiknek nem olyan az ízlése, mint az átlagnak.

Máskor járj a végére, h mi a helyzet. Nagy bajod talán nem lesz belőle.

2021. júl. 5. 19:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Masodik: Szerintem meg pont azert ment oda a kerdezohoz, ha tenyleg kicsit elonytelenebb kulseju, mert ugy volt vele, hogy ugysem kap elutasitast tole.
2021. júl. 5. 20:29
 6/9 A kérdező kommentje:

De az a fura alapból, hogy egy ilyen típusú srác, akinek szerintem minden ujjára jutna csinos Instagram-kompatibilis lány, miért jön oda egyáltalán egy olyanhoz, mint én. Akinek nincs önbizalma, az nem öltözik így, nincs ilyen stílusa, nincs ilyen menő frizurája stb.

Prank vagy fogadás-gyanús, de közben meg olyan normálisan viselkedett, vagy nem is tudom.

2021. júl. 5. 20:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted miért vagy te annyira csúnya?

Vannak sportos srácok, akiknek a kifejezetten dundi lányok jönnek be pl.

2021. júl. 5. 20:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Egyébként úgy szokott lenni, hogy szép nő mellé egy kevésbé jó pasi, egy szép férfi mellé egy kevésbé csinos nő.

Ezt kérlek ne vedd sértésnek...

2021. júl. 5. 21:13
 9/9 A kérdező kommentje:
8-as, hol szokott így lenni? Nem ezt tapasztalom sajnos.
2021. júl. 5. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!