Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak csak akkor maradnak hűségesek, ha sok/számukra megfelelő mennyiségű a szex?
Férfiként nekem az érzelmi "kielégítettség" (most elég csúnyán fogalmaztam meg, de lényegében erről van szó) valamivel fontosabb.
Mi a megfelelő mennyiség?
Mindenkinek mást jelent. A hűség nem ezen múlik első sorban
Exemmel mondhatni átlagon felüli számú szex volt. A naponta megvolt, nagyon max 2 naponta... 5 évig voltunk együtt, utána tudtam meg, hogy az utolsó 3 évben 14 nővel csalt meg, ennek a fele visszatérő volt.
Most férjemmel heti 1-2szex van. Mikor a fiunkkal voltam terhes, 8 hónapig nem nyúlhattunk egymáshoz. Most a 2.babával 1 hónap cölibátusnál járunk. Mégsem fordult meg sosem a fejében a megcsalás...
Ha lenne erre egy bevált recept, akkor nem létezne megcsalas. Néha csak látnak egy jó nőt, aki nem küldi el őket rögtön a pokolba, vagy pedig csak simán valami újdonságra vágynak.
Ne görcsölj azon, hogy neked feltétlenül szexelni KELL mindig amikor a párod csettint, különben te okozod hogy megcsaljon. Egy férget te nem tudsz visszatartani semmivel, egy hűséges férfi mellett pedig akkor sem kell aggódnod, ha nemet mondasz néha.
Én nem csaltam és nem csalom meg a feleségem azért,mert már nincs szex közöttünk.
Jó ha 4 havonta történik valami.
Vannak, akik megcsalják a feleségüket, de nem lépnek ki a kapcsolatból.
De nőkbe is vannak ilyenek.
Ha a férfi már nem kívánja a feleségét, akkor bizony a nők között is van olyan, aki megcsalja a férjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!