Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! A barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! A barátnőtök mellett maradnátok, ha tovább hízna?

Figyelt kérdés

Eddig is elég dagi voltam. A barátom így ismert meg, azt mondja a ducik az esetei.

Sajnos mint kiderült lipödémám vagyis kóros zsírfelhalmozódásom van, az utóbbi időben rohamosan kezdtem hízni. Elvileg nem gyógyítható.

Ti a barátnőtök mellett maradnátok, ha tisztában lennétek vele hogy soha nem fog tudni lefogyni?

Amúgy 1 éve vagyunk együtt.

2021. júl. 4. 09:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen. Nem ezen múlik, hogy szeretem vagy nem.
2021. júl. 4. 09:30
 2/11 anonim ***** válasza:
En igen,mellette maradnék.
2021. júl. 4. 09:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Anyam korosan el volt hizva es a szovodmenyei vittek a sirba. Ha szeretnek is egy ilyen lanyt, nem lenne kedvem ujra atelni a tehetetlenseget, amit egy ilyen helyzet magaval hoz.
2021. júl. 4. 09:46
 4/11 anonim ***** válasza:
21%
#3 akkor te is csak érdekkapcsolatot akarsz. Ha valakit szeretsz, vele vagy amíg sírba nem kerül.
2021. júl. 4. 09:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
#4-es, majd ha atelsz hasonlot, akkor beszelhetunk errol.
2021. júl. 4. 09:50
 6/11 anonim ***** válasza:
28%
#5 képzeld átéltem már nem egy közeli rokon halálát. A szeretet nem ettől függ, a halott embert is szeretjük, megőrizzük az emlékét.
2021. júl. 4. 09:53
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát a szexuális vonzalom biztosan csökkenne, nem kívánnám. Szóval barátságra korlátozódna le. Ami egyenlő azzal, hogy nem lenne romantikus kapcsolatunk már, úgyhogy a válasz igen.
2021. júl. 4. 10:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha nem gyógyhítható is, azért karbantartható lehet. Én ebben segíteném a páromat, ha ilyen helyzet állna elő. (Igaz, én nő vagyok... de csak olyan férfival járnék, aki hozzám is így állna.)
2021. júl. 4. 10:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én eleve nem jönnék össze duci hölggyel, úgyhogy a válasz: nem.

Van akinek bejön egyébként, nekem nem.

Ha megismerkedésünk után hízna el, akkor megpróbálnék segíteni neki, hogy ne hízzon el még jobban. Sportolnék vele, kirándulnánk, bicikliznénk, főznék egészséges, alacsony kalóriájú és glikémiás indexű ételeket és azt enném vele.

Ha nem lenne partner mindebben, mert lusta, vagy egyéb kifogásokat keres, akkor sajnos elválnak útjaink.

2021. júl. 4. 11:12
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"A zsírödéma a pubertás, terhesség vagy menopauza után jelentkezik, amikor az ösztrogén szintje jelentősebben változik. Hatására a végtagon szimmetrikus elváltozások, kóros zsírfelszaporodás kezdődik."

Melyik igaz rád?

2021. júl. 4. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!