Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! A barátnőtök mellett maradnátok, ha tovább hízna?
Eddig is elég dagi voltam. A barátom így ismert meg, azt mondja a ducik az esetei.
Sajnos mint kiderült lipödémám vagyis kóros zsírfelhalmozódásom van, az utóbbi időben rohamosan kezdtem hízni. Elvileg nem gyógyítható.
Ti a barátnőtök mellett maradnátok, ha tisztában lennétek vele hogy soha nem fog tudni lefogyni?
Amúgy 1 éve vagyunk együtt.
Én eleve nem jönnék össze duci hölggyel, úgyhogy a válasz: nem.
Van akinek bejön egyébként, nekem nem.
Ha megismerkedésünk után hízna el, akkor megpróbálnék segíteni neki, hogy ne hízzon el még jobban. Sportolnék vele, kirándulnánk, bicikliznénk, főznék egészséges, alacsony kalóriájú és glikémiás indexű ételeket és azt enném vele.
Ha nem lenne partner mindebben, mert lusta, vagy egyéb kifogásokat keres, akkor sajnos elválnak útjaink.
"A zsírödéma a pubertás, terhesség vagy menopauza után jelentkezik, amikor az ösztrogén szintje jelentősebben változik. Hatására a végtagon szimmetrikus elváltozások, kóros zsírfelszaporodás kezdődik."
Melyik igaz rád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!