Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy külditek el azt aki még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy külditek el azt aki még próbálkozik nálatok es a szívetek mélyén még fontos nektek?

Figyelt kérdés

Könnyen túl vagyok a kapcsolatokon ez a helyzet. (Feltéve, ha nem keresnek)

Van egy srác akivel ismerkedtünk nem is alakult jól. Megijedtem, kiszálltam belőle ő összejött mással, pedig elmondása szerint nagyon megszeretett es szerintem ez igaz is volt.

Ez eddig pontosan kettőször ismétlődött meg.

Most újra ír újra megakarja próbálni és hiába nem gondoltam már úgy rá, de azért még mindig nagyon vonzódok hozzá.

Ilyen helyzetben amikor tudjatok hogy nem működik, de nagyon erős vonzalom húz a másikhoz mit tesztek?

2021. júl. 3. 11:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én több éves kapcsolatommal vagyok így. Korábban is volt már, hogy külön mentünk, akkor visszaengedtem, de kár volt. Mostmár 7 hónapja végleg külön vagyunk, neki volt is más. De megint jönne vissza. Hát, nagyon nehéz, de majd 1x elmúlik. Hogy állom meg?

,, találkozunk valamikor? "

,, Nem."

Ennyi, erre más mód nincs. Ami nem megy, kár erőltetni, még ha fáj is. Nem akarom, hogy újra felboritsa az életem, amikor már nagyjából rendben vagyok..

2021. júl. 3. 11:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szintén így vagyok csak a másik irányból. Meghalok. Végem van.
2021. júl. 3. 11:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Engem letiltott. Pedig azt mondta hogy fontos vagyok neki. Ezek szerint csak nekem olyan fontos ő. :(
2021. júl. 3. 11:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!