Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnál esélyt egy olyan férfinak aki a szemedbe hazudott?
Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 15:03
11/29 A kérdező kommentje:
Attol tartok aki egyszer a szemembe hazudott az maskor is fog.Fáj is amit tett.
2021. júl. 2. 15:46
12/29 anonim válasza:
Én igen, de én is hazug vagyok.
14/29 anonim válasza:
Tehát talizott egy másik nővel a hátad mögött?
Vagy rosszul értelmezem?
15/29 A kérdező kommentje:
Igen talalkozott egy masik nővel. Nekem feltunt azonnal, vicces mert egy hajszal buktatta le..
2021. júl. 2. 20:13
16/29 anonim válasza:
Egyébként van, hogy valaki kicsinyességből tagad, nem feltétlenül van valami zűr a dologban (megcsalás) - ehhez ismerned kell a párodat (5# voltam)
17/29 anonim válasza:
15# ja bocs, nem olvastam az utolsó kommentedet. Ijjjj, hát... A hajszál árulkodó lehet..
18/29 anonim válasza:
Az, hogy találkozott egy másik nővel az lehetett bármi miatt. Itt tényleg a szemedbe hazudott résznél borul a sztori.
De talán nem történt köztük semmi és ez egy kegyes hazugság volt részéről hogy ne bántson meg.
19/29 anonim válasza:
#18 szerintem itt mem is a találkozás baj, hanem a hazigság. Én akkor is mérges lennék ha tényleg csak barátok lettek volna, de hazudizik.
20/29 anonim válasza:
Kérdező! Végül bocsánatot nyert a párod? Megbeszéltétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!