Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők többsége tényleg ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége tényleg ilyen sok férfinek tetszik?

Figyelt kérdés

Itt is csupa olyan választ olvasok nőktől, hogy állandóan próbálkoznak náluk és szinte mindenki csinosnak, vonzónak tartja őket, pedig nem hiszem, hogy csupa bombázó lenne az oldalon. Élőben is rendszeresen meglepődöm, hogy tök átlag lányoknál, akiket én észre sem vennék az utcán, lényegében sorban állnak a pasik.

Mitől ekkora a kereslet a nőkre?

2021. júl. 1. 15:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

10.nek.

Agyra? És a te agyad, vagy ez: [link] a pasimágnes szerinted?

2021. júl. 1. 15:54
 12/18 anonim ***** válasza:
96%

10.nek.

Agyra? És a te agyad, vagy ez: [link] a pasimágnes szerinted?"

Hát ahogy látszik, te is az alja pasik közül való vagy, akik egy sima mondatot képtelenek értelmezni, csak lehúzni, sértegetni akarják a nőket. Nyugi, neked még dagadt nőd sem lesz. Nem a 10-es vagyok, csak már hányok a fajtádtól.

2021. júl. 1. 15:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

#11 a kettőnek mégis mi köze egymáshoz? :D Pont ezért írta a #10, hogy agyra gyúr, a magadfajtát jól ki lehet szűrni. A fenének se kell, hogy pasimágnes legyen, jézusom.

Amúgy kérdező, megmondom mitől ekkora a kereslet a nőkre: azért, mert a libidóval bíró pasik mindegyike dugni akar valakivel, és az a férfi, aki nem meleg, az bizony nővel akar dugni. Ennyi. Jó nő vagyok, de nincsenek illúzióim, azok a pasik, akik leszólítanak, 10/9 esetben CSAK szexben reménykednének, nagyon max 1 lesz, aki komolyabban is érdeklődne. És ha csak a szex a lényeg, akkor azért sok pasinál az igényszint az kb kimerül abban, hogy puncija legyen a másiknak, jobb esetben talán elvárják, hogy ne legyen egy szétfolyt bálna, de ha olyan van, akkor olyan, egy dugás erejéig elfogadják. Szóval ha azt látod, hogy valakinél sorban állnak az "udvarlók", akkor azért vedd figyelembe, hogy milyen szándékkal udvarolnak és ez a szándék egybeesik-e a lány elképzeléseivel.

2021. júl. 1. 16:02
 14/18 anonim ***** válasza:

Én nem, mert nem szép az arcom.

Helyette a testemmel (sportolok) és a kedvességemmel "hódítok".

2021. júl. 1. 16:10
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"Mitől ekkora a kereslet a nőkre?"

Mert pár lúzer válogatás nélkül megdugna mindnekit, még nem lesz "valós kínálat" normális pasikból, akik szóbajöhetnek.

2021. júl. 1. 16:14
 16/18 anonim ***** válasza:
96%
Istenem, ki akar pasimágnes lenni, és olyan pasikat vonzani, akik egy seggért az anyjukat eladnák?
2021. júl. 1. 16:17
 17/18 anonim ***** válasza:
93%

Őszintén én egy szép és csinos lány vagyok, és nem állnak értem sorba, mint ahogy a gyönyörű és jószívű barátnőimért sem.

Ellenben azokért a barátnőimért, akik vagányak és magabiztosak, kapkodnak a pasik.

Én hiába vagyok szép és csinos, 10 éve tartó elég komoly szorongásos betegségem van, és emiatt nagyon önbizalomhiányos vagyok. Ez sokaknak nem tetszik.

Szerintem azokért állnak sorba a pasik, akik élvezik az életet és boldog emberek. Lehet kövér, vékony, stb stb. csak boldog legyen.

A környezetemben ezt tapasztalom, lehet bárki szépségkirálynő, ha szomprú és szorong.

2021. júl. 1. 18:45
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Értem se áll senki sorba, igaz mindenhova biciklivel megyek és gyerekülés van hátul, de nem hiszem, hogy többen udvarolnának, ha nem lenne. Sovány vagyok, nincs mellem, az arcom hiába szebb az átlagnál, a dudálás a melleknek és popsiknak szól főleg.
2021. júl. 1. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!