Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresnétek egy olyan embert, akiről rosszakat gondoltok?
Távolabbi baráti társaságomnak pár hónapja lett egy új tagja. Ritkán összeülünk iszogatni és beszélgetni. Nekem tetszik ez a pasi, de párszor már felmerültek az emberekkel kapcsolatos témák. Nem szereti a hangos, folyamatosan pörgő embereket, főleg az ilyen nőket, és a szavaiból azt vettem ki, hogy az egyszerűbb szakmájú nők nem rúghatnak labdába nála.
Én elég nagyszájúnak és pörgősnek tartom magam, a baráti összejöveteleken is látszik ez. Műkörmös vagyok, ami nem az a szakma, amire ő felnéz... Sokat beszélek feleslegesen, ezt sem szereti, idegesítőnek tartja az ilyen embereket.
Mégis időnként megkeres, érdeklődik, hogy mi van velem. Külsőre szinte biztos, hogy tetszem neki, volt egy hozzám hasonló barátnője is. Nem vettem észre, hogy szexet akarna tőlem, egyáltalán nem nyomul, és soha nem hozott fel olyasmi témát. Egyszer beültünk egy kávéra is.
Lehet, hogy csak unatkozik, barátkozni akar, de ha idegesítőnek tartja az olyan típusú embereket, mint amilyen én vagyok, akkor miért keres? Vagy ezek szerint neki én nem tartozom az idegesítő kategóriába?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!