Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A hűség és az őszinte kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hűség és az őszinte kapcsolat nem létezik manapság.Egyetértesz?Csaltál valaha?

Figyelt kérdés
2021. jún. 30. 18:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én sem értek egyet, hiszen vannak kivételek. Soha nem csaltam meg a páromat és nem is fogom.
2021. jún. 30. 19:25
 12/18 A kérdező kommentje:

9/

Nem beszélek a helyzetemről. Azért tettem fel ezt a kérdést, mert kíváncsi vagyok, és sokat hallok erről a barátaimtól.

Tehát annak tisztázása érdekében, hogy amikor a partnered beszél másokkal, és szó szerint flörtölésre hívja őket, akkor nem csalás?

2021. jún. 30. 19:27
 13/18 A kérdező kommentje:
10# Köszönöm a megjegyzést. Boldog évfordulót :) Örömmel látom, hogy létezik igazi szerelem!
2021. jún. 30. 19:35
 14/18 anonim ***** válasza:
2021. jún. 30. 19:40
 15/18 anonim ***** válasza:

Mi szamit megcsalasnak nalad? Erzelmi megcsalas? Erintes? Csok? Szex?

A párom csalt már meg más nőt, szexualisan. Nalam max érzelmi megcsalás játszott eddig. Tehát pl beszélgettem egy sraccal, mint barat, és mikor kezdtem ugy erezni, hogy jobban erdekel o mint a pasim, aki mellettem fekszik, fogtam magam es szakitottam vele. Ugy hogy meg nem volt se “szexi üzenet”, se talalkozas, semmi, tehat tenyleges megcsalas nem tortent.

De szerintem azzal sincs gond, ha van egy jo ested, egy xar, lapos kapcsolatban, amibol nem mersz kilepni, majd megismersz valakit egy buliban, lefekszetek es masnap vagy harmadnap szakitasz a paroddal ennek hatasara. Nekem ez sem megcsalas, ha kozvetlen utana szakitas is van. Igaz forditva kellett volna, de legalabb van gerince utana szakitani.

2021. jún. 30. 19:44
 16/18 anonim ***** válasza:

6 éve vagyunk együtt, a legnagyobb harmoniában, lakásunk lassan elkészül, idén lesz az esküvőnk.

Van aki konkrétan ilyen beállítottságú. Sokan nem hiszik el, úgy, ahogyan te sem, kedves kérdező. A saját bizonytalanságod ezügyben ne nyomd rá másra, illetve ha egy kicsit is hinnél sokkal boldogabb lehetnél.

2021. jún. 30. 19:51
 17/18 A kérdező kommentje:
14# Köszönöm. Nem keresek senkit😉
2021. jún. 30. 20:00
 18/18 A kérdező kommentje:

15#

A csalás nemcsak fizikai, hanem érzelmi is lehet. Képzelje el .. Amikor máshová fekteti az idejét és a gondolatait. Más embert szeretnél megismerni, kíváncsi vagy rá. Akkor többet üzen, figyelmen kívül hagyja partnerét, és a szex ritkává válik. Nem érzelmi kapcsolatban áll a partnerével, hanem másvalakivel van a fejében.

2021. jún. 30. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!