Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy nő, többszörösen zavarba jön, szégyenlős lesz még a második randin is, taszít titeket?
Figyelt kérdés
Iszonyúan bele vagyok esve valakibe, akinek tetszem de valahányszor beszélgetünk, katasztrófálisan viselkedem. Pirulok, hadarok, belezavarodom mit akartam mondani neki pedig nem ilyen vagyok. Bárkivel elbeszélgetek, összeszedettnek tartom magam. Rengeteg pasim volt és már egy váláson is túl vagyok de ezzel az egy emberrel úgy érzem magam mint egy idióta rüfke. Ránézek és mintha teljesen le lennék fegyverezve. Ìrásban nincs gond vagy telefonon, csak amikor találkozunk. Ez visszatetsző tud lenni?2021. jún. 28. 17:25
1/8 anonim válasza:
Nekem nem, de valaki biztos neme értené és unná.
2/8 anonim válasza:
Nem, nekem ez nagyon betud jönni, könnyen oldom a hangulatot, meg sokat lehet nevetni ezeken. Ott megy el ha elkezdi túlkattogni és megbeszéli magával h nekem ez nem jön be és lelép egy "jobbat érdemelsz"-el vagy ilyesmivel. Na azzal nemtudok mit kezdeni.
3/8 A kérdező kommentje:
az a veszély őt nem fenyegeti :D Köszönöm a válaszokat
2021. jún. 28. 18:05
4/8 anonim válasza:
Tökmindegy, hogy minket taszít-e vagy sem, a te pasid a kérdés, azt meg ne mtudhatjuk.
5/8 anonim válasza:
Nem, nekem tetszene a dolog, de nem poénból mondom.
6/8 A kérdező kommentje:
4 válaszoló, te adsz értelmet ennek a weboldalnak, nagyon köszönöm! :D
2021. jún. 29. 14:54
7/8 A kérdező kommentje:
(18:49)
2021. jún. 29. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!