Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/9 anonim válasza:
Nem tunt fel h utalnak... Pedig van par meleg ismerosom
3/9 anonim válasza:
Honnan veszed hogy utálják őket?
4/9 anonim válasza:
Amiért az összes pedofil 🤷♀️
Egyik gondolatot se tudom honnan ered. Nem utálják.
5/9 anonim válasza:
Mármint nem hozzájuk vonzódnak sem szexuálisan sem érzelmileg, igy értetted ugye?
Azért mert másképp működnek.
6/9 anonim válasza:
Én utálom a b.uzikat, amikor a szivárványos zászlót lengetik. 54F
7/9 FoxtrotLidérc válasza:
A vicc, hogy volt exem, akinek volt egy meleg barátja - a srác a csaj egyik legjobb barátnője. :D Úgyhogy nem tudom hova tenni ezt a kérdést.
9/9 Sunshinedoll válasza:
Tény, hogy sok meleg férfi hajlamos a nőgyűlöletre és szexizmusra és azzal takaróznak, hogy "dehát én nem vagyok szexista, hát nem is vonzódom a nőkhöz, én meleg vagyok".
De szerintem amblokk ez nem kijelenthető, hogy akkor a melegek utálják a nőket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!