Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fideszes nő és ellenzéki férfi között működhet egy kapcsolat?
Ha intelligensek és tiszteletben tartják egymás politikai nézeteit miért ne?
A családomban van oltás ellenes, oltás párti is és az sem osztott meg minket.
Léteznek igazából Fideszes emberek? Azt hittem csak valami legenda :D
Na de: Ha kihagyhátok a kapcsolatból a politikát, akkor működhet.
Attól függ, hogy:
- mennyire tölt be bármelyikük életében fontos szerepet a politika?
- van-e olyan ügy, amit az egyik fél kifejezetten támogat a választott pártja programjában, amivel a másik nagyon nem ért egyet világnézetileg?
Ha nem érdekli a politika annyira az egyik felet sem, és mondjuk pl. nem vallanak gyökeresen különböző nézeteket pl. abortusszal, a női-férfi szerepekkel, melegek jogaival, migrációval kapcsolatban, akkor sztem működhet. Ha nem ez a helyzet, akkor neccesen.
Én voltam olyan kapcsolatban, ahol én mérsékelten liberális voltam, a párom meg mérsékelten konzervatív - nálunk működött a dolog, volt 1-2 dolog, amiben nem értettünk egyet, de egyikünk sem volt radikális. Nyilván akkor nehezen működik a dolog, ha az egyik menne ki a melegjogokért tüntetni, a másik meg vígan darálná a Meseország mindenkiét (tudom, hogy az a Mi Hazánk volt, de a Fidesz kifelé hasonló értékeket vall).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!