Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fideszes nő és ellenzéki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fideszes nő és ellenzéki férfi között működhet egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
2021. jún. 28. 14:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha intelligensek és tiszteletben tartják egymás politikai nézeteit miért ne?

A családomban van oltás ellenes, oltás párti is és az sem osztott meg minket.

2021. jún. 28. 14:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Léteznek igazából Fideszes emberek? Azt hittem csak valami legenda :D

Na de: Ha kihagyhátok a kapcsolatból a politikát, akkor működhet.

2021. jún. 28. 14:07
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Hát az én esetemben nem hiszem. Minden nap olvasom a híreket és hangosan röhögök a fideszen, vagy szidom (nem vagyok nagy ellenzéki sem, csak úgy gondolom hogy ennél minden jobb ami most van). Valószínűleg a fideszes párom nem nagyon tolerálná tőlem ezt a viselkedést, és folyton veszekednénk.
2021. jún. 28. 14:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A paprikas krumplihoz mar van alapanyaga, az a kerdes, hogy ferfi szereti-e a paprikas krumplit?
2021. jún. 28. 14:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy:

- mennyire tölt be bármelyikük életében fontos szerepet a politika?

- van-e olyan ügy, amit az egyik fél kifejezetten támogat a választott pártja programjában, amivel a másik nagyon nem ért egyet világnézetileg?

Ha nem érdekli a politika annyira az egyik felet sem, és mondjuk pl. nem vallanak gyökeresen különböző nézeteket pl. abortusszal, a női-férfi szerepekkel, melegek jogaival, migrációval kapcsolatban, akkor sztem működhet. Ha nem ez a helyzet, akkor neccesen.

Én voltam olyan kapcsolatban, ahol én mérsékelten liberális voltam, a párom meg mérsékelten konzervatív - nálunk működött a dolog, volt 1-2 dolog, amiben nem értettünk egyet, de egyikünk sem volt radikális. Nyilván akkor nehezen működik a dolog, ha az egyik menne ki a melegjogokért tüntetni, a másik meg vígan darálná a Meseország mindenkiét (tudom, hogy az a Mi Hazánk volt, de a Fidesz kifelé hasonló értékeket vall).

2021. jún. 28. 16:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem a pártokról van szó, hanem valószínűleg a világnézetünk nem egyezik.
2021. jún. 28. 18:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Fideszessel nem szexelünk. Ezt alaptörvénybe fogjuk írni!! 💁‍♂️
2021. jún. 29. 13:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Persze.
2022. ápr. 5. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!