Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, zavarja a nöket ha diszkréten megcsodálom öket a strandon?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nem egy nyálcsorgató lúzer vagyok, van párom. A haverokkal voltunk egy hetet a Balatonon és akaratlanul is megnéztem a formás testeket, szép popsikat. Mondjuk nem volt sok (söt a legszebb, legkidolgozotabb popsija egy kisgyerekes, 35 körüli nönek volt! Innen is hatalmas respect neki) Ez mennyire bunkóság a nök szemében? Nem tehetek róla, de odavándorol a tekintet ha olyan a bikini alsó, hogy teljesen láttatni engedi a gömböket, söt ha még tanga ….. (1 ilyet is volt szerencsém látni). Mit gondoltok ilyenkor csajok? Nem perverzül bámulok, csak elismeröen odanézek. A bizonyos anyuka szerintem büszke volt, mert véletlenül meghallotta, hogy mondtam a havernak, végre egy anyuka aki nem kifogást keres, hanem lenyomja a tini csajokat is a testével. Amikor legközelebb elmentünk egymás mellett nagyon vigyorgott.2021. jún. 27. 14:20
12/17 anonim válasza:
Van akit zavar, van akit nem. Nekem hányingerem lenne az biztos
14/17 anonim válasza:
Te azt hiszid az undi nyálcsorgatók tudják magukról, hogy azok? Pont azt gondolják, mint te, hogy ők csak megnézik normálisan a szépet. De nem, nem tudják, mi a normális. Akiben ilyen fogalmazódik meg, az bizony egy nyálcsorgató, akkor is, ha nem pocakos és nem hatvan éves, akkor is taszító a VISELKEDÉSE miatt. Nem szeretjük, ha bámulnak minket. Képzeld el, hogy téged vizslat egy 2méteres, 120 kilós 60 éves kigyúrt hapsi, érzed, ahogy a farkad bámulja, meg a feneked, és méricskél. Nekünk is pont ilyen, mikor te bámulsz minket.
15/17 anonim válasza:
Ha diszkréten csinálod,akkor szerintem nem gáz.Pont tegnap történt, hogy a húgommal a balatonfüredi strandon voltam, és valami gyökér nyálcsorgatva bámulta a földön ülve.Majd elmentem mellette,és engem is, pedig én jóval testesebb vagyok.Ráadásul az alsó tájékom sasolta.Nem sok híja volt,hogy felrúgjam a szerencsétlent.
16/17 anonim válasza:
Ha tényleg annyi van, hogy egy fél másodpercre megnéz, ha tetszik a látvány, nyugtázza, aztán továbbnéz, oké. De a többségben nem az ilyenek vannak, hanem a bámulók, és sok olyan bámuló van, aki azt hiszi, hogy diszkréten néz, mert a mellette levő perverz még tovább bámult meg nyalta a szája szélét. Én a leírás alapján azt gondolom, nem vagy annyira diszkrét, mint gondolod.
17/17 anonim válasza:
eléggé hozzá vagyunk szokva. Én a legtöbbször már észre sem veszem, nem is figyelek oda, hogy megbámulnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!