Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okból tetszhet egy szép, fiatal lánynak egy ronda, vékony férfi?
Figyelt kérdés
Ez a férfi én lennék. Sosem tetszettem a nőknek, sőt fejvesztve menekültek előlem meg kinevettek stb. Az arcom ronda, ráadásul vékony és magas, pálcikalábú vagyok. Milyen okból kezdhet ki egy szép, sportos lány egy ilyen férfival?2021. jún. 25. 19:02
11/22 anonim válasza:
Sokat dob, hogy magas és vékony vagy.
12/22 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a sikerélménnyel pont ő akart tuningolni, téged?
Hogy megesett rajtad a szíve?
13/22 anonim válasza:
Lehet, nem volt még senkije, nem volt tapasztalata, idáig ért az önbizalma. Vagy egyszerűen szereti a magas, sovány férfiakat.
14/22 A kérdező kommentje:
Na ne nevettess! Ez egy elég előnytelen, ormótlan alkat: 190cm testmagasság aránytalanul hosszú végtagokkal és vékony lábakkal.
2021. jún. 25. 19:36
15/22 A kérdező kommentje:
Ennek mi értelme lett volna?
2021. jún. 25. 19:36
16/22 A kérdező kommentje:
Állítólag volt már több barátja is előttem, meg ahogy mondtam rengetegen próbálkoztak nála.
2021. jún. 25. 19:37
18/22 anonim válasza:
"190cm testmagasság aránytalanul hosszú végtagokkal és vékony lábakkal."
Ugyan csak átlagos nő vagyok, de nekem mindig is ez az alkat jött be. (11-es vagyok.)
19/22 A kérdező kommentje:
Ok, de a magas vékony alatt ne egy formás, sportos testet képzelj el, hanem egy formáltan, izomtalan valamit.:D
2021. jún. 25. 19:55
20/22 anonim válasza:
Ha csóró vagy, hogyan akarsz szép, sportos Nőt???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!