Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek! A férjetek kedvéért alávetnétek magatokat egy mellnagyobbító műtétnek?
Figyelt kérdés
2021. jún. 25. 18:41
11/24 anonim válasza:
Én csak egy forgatókönyvet tudok elképzelni, ami minden rossz érzés nélkül lett volna:
ÉN vetem fel, hogy megműtettném, ő tiltakozik, hogy neki jó vagyok, majd elmondom, hogy magam miatt, és a boldogságom miatt kell, mire ő mondja, hogy a boldogságomért rendben, műtét után pedig azt mondja, hogy az előzőeket is szerette, de nem gondolta volna, hogy ennyire fogja szeretni az újakat is:)
Egyedül így korrekt szerintem, amiben nincs megbántódás.
12/24 anonim válasza:
Biztos, hogy nem. Csak ha magamnak nem tetszene. Bár ő nem igazán támogatná a műtétet. Szereti a cickóimat úgy ahogy vannak :D
13/24 anonim válasza:
Minden vágyam kés alá feküdni csak azért hogy a mellkasomra tegyenek két olyan műanyagot, ami nagy valószínűséggel tönkreteszi valamilyen formában a testemet és 100%ig garantált, hogy jól sem fog mutatni. :)
Honnan tudtad
14/24 anonim válasza:
Hát nálunk pont az a helyzet, hogy neki megfelel így is, én meg mindig nagyobbat szerettem volna, a 2 gyerek után meg olyanok lettek, mint anno dédnagyanyámé volt... Szóval ha lenne rá pénzem megcsináltatnám ha akarja, ha nem
15/24 anonim válasza:
A műmell nem nagy mell, hanem műmell.
16/24 anonim válasza:
Szerintem ilyen mértékben bunkóság beleavatkozni abba, hogy a másik mit csinál a testével, akkor is, ha a párja. Nem kizárólag a férjem szórakoztatására létezem. Vannak jóval fontosabb dolgok egy házasságban annál, hogy hogy néz ki a nő melle.
17/24 anonim válasza:
Arról nem beszélve milyen procedúra. Műtét után egy hónapig csak a hátadon fekhetsz, amíg gyógyulsz, utána 1 évig tilos bármilyen sport vagy intenzívebb mozgás. Kinek hiányzik ez? És akkor kontrollokra is kell járni... Tudom mert egy ismerősöm csináltatott szilikon melleket.
18/24 anonim válasza:
Attól függ, mekkorára, milyen jellegűre és az nekem tetszene-e. Ha pl. ilyen 1 kosárnyi, és nem nézek ki utána úgy, mint egy extrém Playboy-modell, én belevágnék. Ha ennél durvább, akkor nem... és akkor azért a párkapcsolaton is elgondolkodnék.
19/24 anonim válasza:
# 18
De az az egy méret meg mit számít?
20/24 anonim válasza:
19: szerintem az még pont egy ízléses változtatás, és nem lesz az illetőből guminő effekt. Ha a pasinak több kell, akkor viszlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!