Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sportoló lányoknak milyen igényeik vannak anyagilag? Havi 250 ezer az járható út lehet manapság egy kapcsolathoz?
Egy barátnőt is szoktak támogatni, nem?
Most arra várni, hogy egyszer szembejön velem az utcán életem szerelme, aki ingyen dug velem,, hát szerinted ez mennyire optimális lehetőség?
De hát ez a barátnő definíciója....támogatói kapcsolatban nem barátnőd van hanem lotyód.
Most komolyan, a párkapcsolatokban olyan emberek vannak, akik ingyen dugnak egymással szerelemből. Amúgy meg sportoló nőnek nem sportoló pasi nem kell, mert nem tud rá felnézni. Ha meg sportoló lennél, eszedbe sem jutna ilyet kiírni. Sportolj inkább te is.
remenytelen luzer, vagy kerdezo. hiaba mondjuk neked legalabb 5-en, hogy ez nem kapcsolat, te egy krvat akarsz magadnak, akit tudsz dugni, nem fogod fel, csak okoskodsz. aztan meg ha talalnal is ilyet, 3 het mulva jonnel ide sirni, hogy a ‘baratnom csak kihasznal es a penzemet akarja csak, bruhuhuuu miert ilyenek a nok?!’
lol. szanalooooom
Nem én vagyok a reménytelen lúzer, hanem te vagy a buta.
Mert nem fogod fel, hogy ez nem kívánságműsor kérdése.
Barátnő szerinted holnap vagy holnapután vagy azután szerinted lesz?
És ha nem járok már társaságba?
Ahhoz, hogy valami történjen, valamit tenni kell.
Ez nem megoldás, hogy elméleteket gyártasz.
"Ahhoz, hogy valami történjen, valamit tenni kell."
És miért nem tudod megfogadni a saját tanácsod? Szépen bele lehet kezdeni egy sportágba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!