Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz az, hogy nem megy egyszerre az, hogy egy férfi szexuálisan vonzó legyen és jó legyen vele a szex + az, hogy komoly kapcsolatra alkalmas, megbízható, értelmes, hűséges legyen?
9! Az Isten szerelmére, ugye ezt poénból írtad?
Éppen arról pírok, hogy az zavar, hogy engem ÍGY LÁT (hazudik) VONZÓNAK, mikor rohadtul nem vagyok az, komolyan ennyire nem megy felétek a szövegértés? 🤣🤣
Istenem, nők...
Azért itt sem mindenki egy szerencsétlen, béna nő, hogy olyan pasi jusson csak neki, aki egyenesen sz.arul néz ki és még annak is hazudoznia kell.
Az én párom sem tökéletes, szerintem amennyire objektív lehet az ízlés, jól néz ki, az biztos, hogy sok nőnek tetszik.
Komolyan mondom, a gyakoris elméleti f#szkodások miatt csesztem el majdnem a párkapcsolatomat. Huszonévesen találkoztam életem első párjával, előtte sosem volt senkim, szűz voltam, még csak nem is csókolóztam. Mindig olyanokkal találkoztam, akik vagy csak szexelni akartak, vagy komolyan gondolták, de annyira nem vonzódtam hozzájuk, hogy hányingert kaptam a közelükben. Aztán megismertem a barátom, aki a kezdetektől komolyan is gondolta a kapcsolatunkat, szexuálisan is vonz és tényleg jó is vele a szex. Annyira bizalmatlan voltam vele az elején, hogy majdnem elhagyott emiatt, mert nem hittem el, hogy ilyen létezik. Tudat alatt is besz#ptam, hogy "a jópasi nem akar komolyat", majd biztosan átver, aztán mehetek sírni szegény kedvesrendes bétákhoz.
#11 az a te szegénységi bizonyítványod, hogy előbb hiszed el, hogy a barátnőd (akiben - tekintve, hogy párkapcsolatban éltek - feltételezné az ember, hogy bízol és szereted) hazudik neked, mint azt, hogy tényleg tetszel neki. Remélem neki is a szemébe mondod, hogy egy hazug qrva, hogy minél hamarabb elhagyhasson és kereshessen magának egy normális férfit.
13! Ha tényleg érdekel megmondtam neki, hogy soha többet ne mondja azt, hogy így vagyok jó, és ugyanezt amit itt leírtam nektek mondtam neki is, hogy csak azért hazudik vonzónak, mert neki én jutottam, így ezt mintegy a kötelességének érzi. Mielőtt még összejöttünk volna leírta nekem az álompasiját, és mocskosul nem olyan volt mint én.
Nem rossz szándékból hazudik, hanem kompenzál, ahogy az itteni nők is. Azt hiszi, hogy attól, hogy én őt választottam valami Adonisz lettem mellette, pedig nem. Attól, hogy ő engem ilyennek lát, az a tényeken nem változtat, a túlsúly még ha csak nyolc kiló is az túlsúly.
Szerintem igaz. Egy embernek véges ideje van. Ahhoz, hogy valaki jó legyen az ágyban, sok tapasztalattal kell rendelkeznie, amit a nők hajszolásával lehet elérni. Ez egy csomó időt elvesz attól, ami ahhoz szükséges, hogy valaki jó férj, (nevelő)"apa" legyen. Aztán ott van az is, hogy élsportolói fizikummal kell rendelkezni. Mondjuk hogy csinálja ezt meg egy pilóta, aki 8 órát alszik, 12 órát repül?
A 10-esnek: konkrétan genetikailag bizonyított, hogy a nők bétákhoz mennek feleségül de alfáktól lesz gyerekük. Az USA-ban felmérések szerint a gyerekek ötödének nem lehetett a férj a biológiai apja a vércsoport szerint.
"konkrétan genetikailag bizonyított, hogy a nők bétákhoz mennek feleségül de alfáktól lesz gyerekük."
Evolúciós szempontból is ennek van értelme amúgy, ha belegondolunk.
". Ahhoz, hogy valaki jó legyen az ágyban, sok tapasztalattal kell rendelkeznie, amit a nők hajszolásával lehet elérni."
Nagyot tévedsz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!