Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, a belinkelt képekhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, a belinkelt képekhez hasonló testalkattal lehet számotokra vonzó egy lány, vagy csak azért állnátok vele szóba, mert nem találtok jobbat?

Figyelt kérdés
[link]

2021. jún. 20. 19:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ahelyett, hogy szubjektív véleményt kérsz, vess egy pillantást az objektív számadatokra. Férfiak pontoztak nőket képek alapján és végül összevetették a lepontozott nők BMI értékeit.

20 körüli érték körül csúcsosodik a nők vonzósága 6 pont körül, míg a 30+ elhízott nők 3 alatti pontszámokat kaptak.

[link]

2021. jún. 20. 22:54
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Aki egyébként nem beteg és így elhízik, az számomra az igénytelenség egy formája.
2021. jún. 21. 06:07
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem a husis lányokat, engem nem zavar 10 kiló felesleg. De az általad belinkelt nők szerintem inkább elhízottak. Nem formásak, nem kerekdedek, hanem lóg a hasuk meg a hájuk. Ez baromira nem gusztusos.

Ettől még öltözhetnek csinosan, az összkép lehet jó, de ha lekerül a ruha akkor van gáz.

Szóval nem, ez már nekem sem jön be.

2021. jún. 21. 11:58
 14/20 anonim ***** válasza:
51%
Az arcán kívül nincs rajta semmi vonzó, úgyhogy inkább szóba se állnék vele.
2021. jún. 21. 11:59
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
...ráadásul úgy pózol, mint ha valami nagy jó nő lenne...best of a silver fotó :D Ez a nő tényleg elhitte, hogy jó teste van.
2021. jún. 21. 12:30
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom....hasonló alkat vagyok, es egy kedves, vicces, sportos, IT mernök a férjem, szóval nem lehet mondani, hogy csak a sz*r jutott, mert ducibb vagyok/voltam van, es ket csodálatos gyerekünk is. Az elsővel vért izzadtunk, hogy összejöjjön, a második magátol jött, de a sok hormonkezelés megtette a hatását... Sosem voltam vékony, viszont önkritikám mindig volt, és eszembe nem jutott volna SOHA ilyen fürdöruhát felvenni. Ha bikini, akkor magas dereku, ha egyreszes, akkor alakformáló...ez szerintem azoknak a ferfiaknak sem vonzó, akik amugy a husis csajokat szeretik.
2021. jún. 21. 12:40
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, semmi bajom nem volna vele.
2021. jún. 21. 14:57
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyik családbarátunk ennyire kövér nő. Iskola igazgató, és olyan időszak is volt, amikor egyszerre három hapsija volt... köztük mérnökök, tanárok stb... és volt köztük magas sportos, külföldi... mindenféle .. sokan nem vallják be, de van bőven férfi akinek ez jön be, vagy ha nem ez az alkat, akkor pont hogy nem a külső az elsődleges szempont náluk... a fent felsorolt férfiaknak mind lehetett volna vékony barátnőjük..
2021. jún. 21. 17:13
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Magamra igényes férfi vagyok. Én a képen látható hölgynél nagyobbakat szoktam dárdázni. Lehetne sovány barátnőm is, de a sovány nőkre nekem nem áll fel. 😂 szerintem a társadalmi elnyomás helyett jobban kellene tisztelni egymás ideáljait, fétiseit.

29F

2021. jún. 21. 20:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Nagyon vonzó
2021. júl. 19. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!