Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért az a normális lány, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az a normális lány, aki válogatás nélkül lefekszik bárkivel?

Figyelt kérdés

Több kérdésnél és válasznál megfigyeltem, hogy a rendes vagy normális lány sokaknak azt jelenti, hogy nem azt nézi, hogy van-e diplomája, milyen magas, mennyi pénze van, mennyire izmos vagy jóképű a férfi. Sőt, egy kérdésnél azt is felhozta egy pasi, hogy ne nézze a viselkedést se!

Ezek szerint az a normális nő, aki bárkivel elmegy egy menetre, ha füttyent? Vagy az, aki össze is jön mindenféle műveletlen, link, függőségben szenvedő nincstelennel?

Csak azért kérdezem, mert pont ugyanezek a srácok köpik arcon először azt a nőt, aki párkapcsolati problémára keres megoldást, hogy ő választotta. Egyből a nő a hibás, aki nem válogat elég körültekintően.

Vagy a normális nő szenved egy rossz kapcsolatban egy alkalmatlan férfi mellett, mert nem válogatott? Aki boldog, és élvezi a szerelmet, az nem normális? Nem ő a rendes lány?

Kicsit kezdek összevarodni így nőként, hogy hogyan is kell ezt csinálnom.

#aranyos #normális #túl magas elvárás
2021. jún. 17. 07:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
24%
10# Ha valaki belédszeret, akkor nem számít, milyen a stílusod, hisz olyannak fogad el, amilyen vagy. Lányok között is vannak komolyak. Közöttük keresgélj.
2021. jún. 17. 08:26
 12/19 anonim ***** válasza:
31%
Azokkal a nőkkel könnyebb ismerkedni. Lazábbak is.
2021. jún. 17. 09:06
 13/19 anonim ***** válasza:
20%
#11: Köszönöm a tanácsot, de az a tapasztalatom, hogy sajnos még a kimondottan komoly nők is nagy többségükben vidámságra, könnyedségre vágynak; legalábbis az ismerkedés fázisában mindenképpen. A társkeresős bemutatkozásomban eleve világossá tettem, hogy komoly természetem van, s a kezdeti levelezésben is gyakran fajsúlyosabb témákra is tereltem a szót (pl. irodalom, művészetek, komolyzene), részben azért is, hogy ezt a természetemet világossá tegyem, ne fessek hamis képet magamról. Ez a két dolog (a bemutatkozó soraim és a levelezés) már önmagában elriasztotta a megkeresett nők többségét. Valószínűleg a fotóm is sokaknak nem nyerte el a tetszését. Így a három éves intenzív társkeresés során végül sikerült 8, számomra szimpatikusnak tűnő nővel személyesen találkoznom, akiknek eszerint a komolyságom és a külsőm is megfelelt. Közülük élőben egyvalaki végül nem keltett minimális szimpátiát sem bennem, ezért úgy tartottam korrektnek, ha visszautasítom. A többi hét nő pedig 1-3 randevú után utasított el. Volt, aki indoklás nélkül; de aki indokot adott, az a komolyságomat vagy túlzottan intellektuális beállítódásomat hozta fel. A nőknek fontos egy társtól a lazaság legalább bizonyos foka, hogy az ember legalább néha vegye könnyeden az életét, s ezt én nem tudom nyújtani. Talán többen szoronganak is amiatt, hogy olyan témákat hozok fel, amelyekhez nem tudnak okosan hozzászólni és így félnek, hogy leégnek előttem. S valószínűleg az is állhat a kudarc mögött, hogy az igazán komoly, értékvezérelt nők fiatalon férjhez mennek és családot alapítanak, így nem kerülnek társkeresőkbe. De abban szinte teljesen biztos vagyok, hogy legfőbb ok az, hogy én nem tudok laza, könnyed hangulatot teremteni magam körül, s ez a nőkben hiányérzetet hagy.
2021. jún. 17. 09:39
 14/19 anonim ***** válasza:
70%
Nem, azok szerint a válaszolók szerint az a normális lány, aki VELE elmegy füttyszóra. Ha a másik jöttmenttel megy el, akkor biztos azért, mert hülye, mert k...a, mert rosszul választott.
2021. jún. 17. 10:20
 15/19 anonim ***** válasza:
13-as biztos van olyan nő, aki mogorva, nem szeret se mosolyogni, se nevetni. Gondolj arra, hogy Sheldon is rátalált Amyre.
2021. jún. 17. 10:48
 16/19 anonim ***** válasza:

Ja, és nem az a normális lány, aki válogatás nélkül lefekszik bárkivel, de nem is az, aki a nászéjszaákig tartogatja a szüzességét.

A normális lány megávlogatja a partnereit, és élvezi az életet ésszerű keretek között.

Értem ezalatt, hogy egyszer-egyszer hazamegy egy szóraokzóhelyről egy számára tetsző sráccal szexelni, vagy a nyaraláson, de nem az az élete, hogy minden hétvégén más kúrja meg.

2021. jún. 17. 10:50
 17/19 anonim ***** válasza:
78%

Szótár az incelekhez:

válogatás nélkül mindenkivel lefekvő lány = válogat, csak nem közülük 😀 A neki tetszővel fekszik le. Ezért felszínes, ócska ribi.

normális lány = az ocsmány, beteg lelkű trógerral fekszik le hogy ne tartsák felszínesnek (nem létezik normális lány 😀)

2021. jún. 17. 11:00
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Mint a társkeresős kérdések jó részében, látom, itt is szép számmal lepontozták a felhasználók a teljesen korrekt, kulturált és őszinte hozzászólásokat is. Sajnos ide jutottunk, hogy az emberek nemcsak a pocsék vagy abszurd hozzászólásokat pontozzák le, hanem azt is, aki nem rímel valakinek a saját prekoncepciójára és előítéleteire.

A valóság mindig jóval összetettebb és árnyaltabb, mint amennyire az emberek többsége szereti azt látni. Kényelmes, ám hamis biztonságot nyújt egyszerűen általánosító negatív tételeket kimondani és vallani egyes társadalmi csoportokról; s az internet segítségével megerősödni

a téves hitben. Ezeknek az embereknek nyilván kellemetlen azzal szembesülni, hogy a világ, különösen az emberi társadalom jelenségei ezzel a leegyszerűsítő világképpel szemben igazából rettentően bonyolultak. Az emberi világ nem osztható fehér és fekete elemekre, mint a mesékben vagy a Jókai-regényekben; hanem sokkal inkább olyan, mint a jing és jang szimbóluma.

2021. jún. 17. 14:13
 19/19 anonim ***** válasza:
50%
18# Kerülöd a szivárvány szó színei kifejezést? A yinyang is fekete-fehér elemekből áll
2021. jún. 17. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!