Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy érzelmi “kötelé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy érzelmi “köteléket” elvágni?

Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt volt egy férfi az életemben, azóta már férjem és gyerekem van, boldogan élünk, de ez a férfi valahonnan mindig felbukkan, nem érzek iránta semmit, nem is hagynám el a férjem miatta, de úgy érzem valami köt hozzá, meg akarok szabadulni ettől az érzésétől, vagy ettől a köteléktől, hogy lehetne ezt felbontani?

2021. jún. 16. 07:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Pont az az érdekes, hogy a legrövidebb kapcsolatom volt, és nem is az első. Ezenkívül mivel egy rossz időszakom volt, szerintem csak “bele kapaszkodtam”, vagy azért kellett, hogy ne legyek egyedül.
2021. jún. 20. 05:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Volt akivel 10 percet alig beszéltem összesen, ha hozzáadjuk a chatet is, akkor mondjuk fél óra több részletben és 3 évig nem tudtam kiheverni. Ő se engem.
2021. jún. 20. 12:16
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fél évig tartott egy kapcsolat ami véletlen jött össze. Csak 2 év kellett ahhoz is hogy valahogy elfogadjam. És sosem fogom elfelejteni..
2021. jún. 20. 12:18
 14/20 anonim ***** válasza:
14%

6 és fél évvel ezelőtt szakítottam az exemmel nyomorult 14 hónapos "se veled, se nélküled" távkapcsolat után.

Férjem és gyerekeim vannak.

De "AZ" olyan nyomott hagyott maga után, amit szerintem életem végéig nem felejtek el....

2021. jún. 20. 17:39
 15/20 A kérdező kommentje:
Akkor nincs remény, pedig abban bíztam, hogy van rá megoldás. Utolsó, ti tartjátok a kapcsolatot?
2021. jún. 21. 05:51
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem tartjuk.
2021. jún. 21. 07:28
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Minden eset más és még ugyanaz az ember is változik. 20 éves korom körül volt egy olyan szerelmem, amit 10 évig nem tudtam kiheverni, pedig csak plátói volt éveken át. 10 év múlva szerelmes lettem és törölte a fejemből, férjhez mentem. A házasságom megromlott, így 40 évesen sikerült újra szerelmes lennem. Akkor jöttem rá, hogy a férjem iránt nem éreztem azt az intenzív szerelmet, csak akkor azt hittem, hogy ez azért van, mert már kinőttem a kézremegős, zavarbajövős szerelemből. Aztán 40 évesen olyan hatással lett rám egy férfi, mintha megint tinédzser volnék, csak azon túl, hogy szerelmes voltam, plusz egy őrületes szexuális mágneses vonzás is volt köztünk, amilyen még soha életemben senkivel. Na őt azt hittem, soha nem heverem ki. Aztán 3 év múlva szerelmes lettem újra. Ez a szerelem más, de törölte a fejemből őt olyan értelemben, hogy most meg emiatt a pasi miatt vagyok kiborulva.:D De tényleg azt hittem, hogy az a 40 éves kori a vég, meg minden.
2021. jún. 21. 09:24
 18/20 A kérdező kommentje:
Mi viszont “tartjuk” a kapcsolatot olyan értelemben, hogy néha felkeres..
2021. jún. 21. 11:52
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ott kezdődik, hogy nem kéne hagynod, hogy felkeressen.
2021. jún. 21. 11:54
 20/20 anonim ***** válasza:

Akkor tulajdonképpen magadat tartod ebben a helyzetben.

Két lehetőség van.

Tudsz nélküle élni vagy nem akarsz.

Ha tudsz,akkor kizárod az életedből és megpróbálsz a pozitív dolgokra koncentrálni magad körül.

Ha nem akarsz,akkor felszámolod a jelenlegi életed vállalva a kockázatát annak,hogy értelmetlen áldozatot hozol és több embernek is alárendelsz ennek.

2021. jún. 21. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!