Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
165 cm magas vagyok és 93 kg és még csak 16 leszek. HA járnánk zavarna a súlyom?
én 175 cm vok és 50 kiló.xd
szval picitnehézvagy,már bocsi;)
Fogyózz, ha másért nem is, legalább az egészséged érdekében!!
Még nem késő elkezdeni!
Ha gondolod, én segíthetek, írj bátran! :)
Én 18L vagyok, 174cm magas, éshát kicsit kevesenn kiló, mint te, és sportolok, kicsit diétázom, és szép lassan megy le a fölösleg.
De én általába tetszem a pasiknak, legalábbis a legtöbbnek szerintem igen. Persze van akinek nem, dehát nem lehet mindenki egyforma.
A lényeg, hogy szereresd a te saját tested, mert amíg nem fogadod el magad, másoktól hogy várnád el, hogy ők szeressenék a tested?
De ez a súly tényleg sok!
Kitartást a fogyókúrához! És tényleg ajánlom.
Vannak itt elég durva válaszolók...
Szerintem is kezdj el fogyózni. A fiam 13 éves, van rajta egy kis súlyfelesleg, 2 hónapja diétázik és már leesnek róla a nadrágjai. Kicsit kevesebbet eszik, több gyümölcsöt és főzeléket. Kevesebb a kenyér és a nasi. Hidd el, hamar látni fogod az eredményt. Kitartás!!!
köszönöm
mozgást ki tudna ajánlani lakásban csinálhatnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!