Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet egy nő, akinél soha nem próbálkozott senki, és amikor ő kezdeményezett, vissza lett utasítva?
Eddig 4-5 alkalommal utasítottak vissza. Néhányszor úgy, hogy igazából nem is próbálkoztam, de ahogy elkezdhettünk volna közelebb kerülni egymáshoz, inkább gyorsan eltávolodtak tőlem.
Egyik sem volt top pasi, sőt. Igyekeztem a "szintemhez" mérten válogatni, de ezek szerint még alacsonyabb szinten lehetek, mint gondoltam.
Tudom, hogy így látatlanban nehéz, de kinek mi a véleménye?
Ismerek egy -számomra legalábbis- egyáltalán nem "szépségideál" lányt, értsd, egyáltalán nem csúnya, de nem is csodaszép. Inkább csúnyácskának tűnik, de az is inkább az elb*** sminkje miatt van. Persze közöm semmi.
Szóval ő eléggé meglepett. Aranyos, okos, jókat lehet vele beszélgetni, hiába tartanák sokan kicsivel átlag alattinak, én már rég bepróbálkoztam volna, ha nem lenne palija.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!